|
RE: vročina 39,7C 20.11.2007 15:16:58
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: eva1 jaz delam v bolnici pa vedmo ko v 48 urah ne prime antibiotik ga zamenjamo...tako da vrjetno si nisem kr tako zmislila tega, sploh pa mi je tudi pediatrinja rekla, če v 6 dozah ne bo vročina padla naj pridem zazaj..pa ubistvu je bilo potem takop da po 5 dozah ni še čisto antibiotik prijel,ker je bila vročina še vedno, ampak tam do 38.3, ne več tako visoka, se pravi je začel delovati! No še 1 link sem našla na to temo: http://med.over.net/forum5/read.php?46,1582154,1582198#msg-1582198 Veš, eva, jaz nsiem nikjer napisala in niti malo pomislila na to, da si se ti to izmislila, ne vem kako si prišal na to. Sem samo rekla, da bom zdravnico vprašala, kako je s tem, ker me res zanima. Sem, si prebrala tale link in ja, to, da gre mogoče za virus in antibiotik ne bi bil potreben, to sem že premišljevala, da pa bi telo samo premagalo bakterijo, se mi pa zdi malo verjetno. Samo nekaj mi pa linka ni čisto jasno: zdravnica na MON-u pravi, da je brez veze po parih dneh jemanja antibiotika vzeti bris, ker bo izid negativen, pa če je brej bila bakterija ali virus. Meni pa je nadomestna zdravnica rekla, da naj otroku naša zdravnica po koncu jemanja antibotika naredi bris žrela, da se vidi, če je angina bila dokončno pozdravljena. To mi pa zdaj ne gre ravno skupaj. ja sori, mogoče sem res čudno napisala! veš glede brisa, pri nam ga tudi ne jemljejo(žrela), al pa mi v bolnici(pač-bris biločesa), dokler traja zdravljenje z antibiotiki, ker se med zdravljenjem ne pokažejo pravilni razultati(ponavadi so res brisi negativni)!
|
|
|