|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina
26.1.2011 14:42:13   
tikatonka
Pozdravljene,

Sin ima že od sobote vročino 39, ki jo zbijamo z lekadolom oz Calpol sirupom. Vročina mu po sirupu sicer pade za 7-8 ur na nekje 37,6 nato pa zopet naraste na 39. Včeraj sva bila pri pediatrinji in je rekla da je verjetno viroza oz. lahko je tudi gripa, ki pr otrocih (6 let) ni tako izrazita kokor pri odraslih. Sin ima zamašen nos in se izkašljuje drugače pa pravi da ga nič ne boli.Pediatrinja je rekla je samo naj veliko pije in po potrebu naj mu dajam sirup za zniževanje vročine. Danes ime še vedno 39 vročine. Zanima me ali je to normalno da v petih dne vročina še vedno ne pade? Kaj mi svetujete ali naj gremo ponovno na kontrolo.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina
26.1.2011 14:44:50   
Precious
pregled krvi in urina?

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2011 14:47:17   
tikatonka
Enostavno je preslišala ko sem rekla če bi ga poslal v laboratorij. To je viroza je bil odgovor oz lahko tudi gripa. Meni se ne zdi normalna tako visoka vročina že 5 dan.

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2011 14:49:37   
Precious
Če zdravnik kaj "presliši" enostavno bolj naglas poveš. ne vem kako si lahko šla domov kar tako user posted image   Mene ne spravi iz ordinacije ven dokler ne dobim za laboratorij. Jaz bi še danes šla nazaj na pregled krvi

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2011 15:36:46   
razglednica
kak sovražim da preslišijouser posted image , ali pa nočejo natančno povedati, idi lepo na dežurno in reči da po tableti nič ne pada vročina, z vročino pa idi na dežurno obvezno mora biti pregled krvi in urina.

a mi navadni smrtniki moramo učiti zdravnike kako pa kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2011 15:58:40   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: razglednica
a mi navadni smrtniki moramo učiti zdravnike kako pa kajuser posted image

ah, pretiravat pa ni treba user posted image  in za vsako stvar v laboratorij letet tut ne

moja skor dveletnica je par tednov nazaj prebolela virozo, dva dni vročina do 38, naslednjih 5 dni pa do 40. vročina, kašelj, smrkav nos, malo pordelo žrelo. vročina ji je po zbijanju padla za 3 ure, tko da sem mogla kombinirat z ohlajanjem s kopeljo.

jaz bi počakala še kak dan, dva.

< Sporočilo je popravil khurde -- 26.1.2011 16:00:29 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2011 16:29:43   
Precious
ni pretiravanje. in vsak zdravnik bi moral dati kri pogledat ob takšni vročini ,ki traja več dni.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2011 18:12:39   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Precious

ni pretiravanje. in vsak zdravnik bi moral dati kri pogledat ob takšni vročini ,ki traja več dni.

se strinjam, jaz bi šla nazaj k dr.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.1.2011 10:06:32   
janapan
normalno, da ko se gre za naše otroke bi naredili vse, da bi ozdraveli...podajam pa tudi drugo plat moja sestra je namreč pediatrinja.
1....zdravniki niso super ljudje in mi starši preveč pričakujemo, da bo zdravnik takoj ko bo samo ošvrknil otroka s pogledom ugotovil kaj mu je, mu dal čudežno tabletko in otrok bo tipi topi, pa ne gre tako
2....zakaj se otroka pripelje šele potreh dneh vročine...ker je pri otrocih vročina pogosta in velikokrat je že prej kot v treh dneh vse bp, najvažnejše je pa to...šele po dveh, treh dneh se na krvi oz. v urinu pokaže za kaj bi lahko šlo, prej enostavno zdravnik težko diagnosticira
3...če otroka pelješ po 3 dneh na pregled in zdravnik ne ugotovi nič posebnega...ti običajno reče pripelji nazaj če se stanje ne izboljša. Torej je dolžnost starša opazovat otroka in če ima čez par dni še vedno vročino ga mora peljat nazaj....

No kaj se potem zgodi....recimo, da čez par dni potem zdravnik ugotovi, da ima neko vnetje in bu da antibiotik se starši jezimo, da bi to lahko ugotovil že takoj, da je nesposoben ipd. Zato samo en nasvet.....zdravniku moramo zaupati in če mu ne zaupamo je čas da si poiščemonovega.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.1.2011 14:22:08   
majčica1508
janapan.............se strinjam z vsem napisanim....naša P vedno tako naredi in še nikoli nisva dobile AB,da nebi kaj pokazalo na krvi............

ja starši si res želimo vse za naše otroke....to je vse nagonsko

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?