|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vročina?
13.2.2010 8:56:00   
mircek
Mene pa zanima, če je imela katera iste izkušnje. Prejšnji petek je hčerka, ki je stara 18 mesecev dobila vročino do 39, okol 17 ure. Dala svečko in potem do naslednjega dneva do 17 ure vse ok, nakar se je spet začela temperatura poviševat do 38, 5. Potem naslednji dan do 17 ure vse normalno, potem pa spet do 37,6.  V ponedeljek nič in tako cel teden, včeraj ponoči pa spet 37, 7 in danes zjutraj 38,3. Sedaj še čakam če se po kaj povišala da ji dam svečko, drugače ji teče iz noska in malo še kašlja, vendar veliko manj kot prejšnji vikend. Pije in je normalno, tečna nič lepo se igra.
Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vročina?
13.2.2010 12:28:03   
AnciM
Moj je bil tak, ko smo čakali zobke. Še posebno štirice, ki niso nikakor ven pokukale.

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.2.2010 13:12:00   
mircek
Na zobke sem tut jaz že pomislila, ker je začela fajn škrtat z zobki. In glih kočnike čakamo da pridejo ven.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.2.2010 13:35:50   
dostmam
Mi smo tudi tako imeli več kot en teden, in pristali na intenzivni za 4 dni.
Pejdi pokazat otroka k  P.

(odgovor članu mircek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.2.2010 13:51:26   
onur
Zobki niso vzrok za vročino, ob njej le hitreje izraščajo. Pri nas se je dogajalo dva dni, da je imela popoldan vročino, zjutraj pa sve ok. Vendar je pa tatretji dan zakuhala in zbolela. Pejte do P.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu dostmam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.2.2010 16:44:32   
AnciM

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Zobki niso vzrok za vročino, ob njej le hitreje izraščajo.

To vsi radi pravijo! Moj je bil zdrav, imel vročino, dobil zobke in je bilo spet vse OK. Vsak otrok drugače reagira!

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.2.2010 19:36:05   
mala
Pri nas je bilo isto in je imel vneta ušesa-ti priporočam, da se greste pokazat...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.