sakuL
|
Zdravo. Tisti k me že nekaj časa berete, boste mogoče malo bolje razumeli mojo zgodbo,... na kratko. S fantom sva bila skupaj 9 let, zadnji prepir se je končal z mojim odhodom. Nekaj let nazaj sva naredila nekaj kar me bo spremljajo celo življenje...pa vendar takrat si otroka nisva mogla "privoščit" (oprostite izrazu, nevem kako bi se izzrazila, ker niti ne morem čisto trezno razmišljati). Po tem dogodku ki me je zaznamoval, so se začela leta...leta k so imela vzpone in padce, pa vendar ostala sva skupaj.... Imava se močno rada, on je kupil stanovanje, oba sva dobila svoje službe in pridno delala, jaz pa sem si iz leta do leta (od tistega dne) vedno bolj želela imeti otroka. On še ni bil pripravljen. Anyway....zadnje pol leta, lahko rečemo tudi zadnje leto, pa sem nehala čutiti to njegovo ljubezen, in ker sem čusten človk mi izražanje čustev tudi veliko poemni (nisem materialist).... tukaj so se začeli vzponi in padci bolj čutiti, moja želja po otroku pa že skoraj samo sanje.... še vedno ni in ni bil pripravljen imeti otroke (čeprav naj povem, da ob pogovoru, če jih sploh želi DA, če jih hoče z mano DA, če bi rad šel še mal z drugimi pa tako, NE, sem jaz tista DA, samo jaz -DA) pa vendar še nepripravljen ( 30 let). to mi je načelo tudi malo živčkov, ker nikakor nisem vedela kako naj hudiča vem koliko let naj še čakam na to, da bo on pripravljen...itd... (nisem ga silila, če bi se naredilo bi otroka imela - NJEGOVE BESEDE) bilo je že tako da sva en drugega malo začela zapostavljat in jaz kot družaben človk, sem to mojo "nesrečo" očitno v družbi vidno izkazovala.... Enkrat sem že šla od njega za 1 teden, pa zadeve ni nič spremenilo... zadnji odhod, pa je ostal "zadnji"...predlagala sem pavzo, on je želel konec zveze in moj odhod.... Zadevo sem vzela resno, več ali manj spokala in nekako olajšana odšla na svoje. v zelo kratkem času sem se zaštekala z enim fantom, katerega poznam že slabi 2 leti. nekaj samote, nekaj čustev, nekaj ... tisto nekaj me je z njim povezalo in v enem tednu sva navezala bolje tesne stike. Sedaj že na bivšega nisem niti pomislila, začel pa mi je pisati razna sporočila, da me pogreša, naj pridem nazaj, itd....pa me nima da bi šla...ker se po dolgem času spet smejim, sem sproščena,sem to kar želim biti in pocrklana, itd... sem pa po 1 tednu hotela še po nekaj stvari kar pač bi lahko še nesla,...in takrat se mi bivši vrže v objem, krokodilje solze, prošnje naj pridem nazaj, obljublja mi vse in še več,z mano želi imeti otroke, z mano želi biti, to je spoznal, resno... želi samo mene, pogreša me... in to vse v solzah,.. me je ganilo priznam , pa vendar, sem mu lepo povedala, da ne...da je imel možnosti,... pa me prosi, pa mi sedaj piše, joka...povedala sem mu, da sva lahko prijatelja, če to želi kaj več ne, da sem spoznala drugega, .... Boli me srce, normalno je da gojim še vedno ena čustva do njega, ampak .... tukaj je ta moj sedajšnji moški, ki me sedaj zadovolji v vseh pogledih, ampak ne morem mimo tega, kako fant joče, strah me je da nebi kakšno ušpičil. Čisto sem iz sebe danes, ... ne znam razložit, kako mi je pr srcu, pa vseeno.... ne morem sedaj k njemu.... kakšen nassvet