Aja32
|
ja tole je pa malo too much... Kaj pa mene najbolj moti... V glavnem, H&M so prenovili - kdo jim je pa narisal razporeditev, mi pa tudi ni jasno... Glede na to, da mamice z majhnimi hodimo z vozički tja (eni imamo malo manjše, drugi res velike skoraj kot nakupovalni voz), so med policami (beri obešalniki) naredili čisto malo prostora, da ja ne prideš z vozičkom mimo... Bog ne daj, da se srečaš še s kako mamico, pa da ima recimo taveliki voz,ne marele... Nemogoče je, da greš mimo drug drugega... Pa tudi, če bi se želel odmakniti, se nimaš kam... Torej, ena in druga morave "rikverc", vmes pobereš ene par cunj z obešalnika, jih poskušiš pobrati in vrniti nazaj na obešalnik, itd... Čisto mimo... Ne vem, res mi ni jasno... No, saj naslednje razočaranje, katerega sem doživela, je pa v novi otroški trgovini Tape A L'oeil (prenovljeni del Cityparka)... Imajo meni zelo všečne stvari za dojenčke in otroke... Da ne bo pomote - sem jim kar veliko prometa naredila do danes... A kaj, ko so dali oblačila za dojenčke čisto na koncu trgovine. OK - se med obešalniki in policami prebiješ z vozičkom do konca (vmes spet vljudno pobiraš stvari, katere pač padajo za teboj oz. tvojim vozičkom na tla), nakar doživiš naslednji šok - dve stopnici moraš pač voziček dvigniti, da lahko prideš do polic, kjer imajo oblačila.... OK - prodajalka mi je sicer ponudila pomoč, da mi dvigne voziček, vendar - ali ne bi bilo bolj pametno narediti namesto stopnic predel, kjer lahko prideš z vozičkom (otroškim ali pa invalidskim, saj je vseeno)... Za malo starejše otroke imaš pa seveda vse na dosegu rok... Ne vem, včasih imam filing, kot da so te trgovine narejene za prodajo čisto nekaj drugega.... LP
< Sporočilo je popravil Aja32 -- 7.9.2007 12:58:54 >
|