Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vreme v Istri septembra 25.6.2008 9:55:34
|
|
|
|
metkica1
|
Joj to pa sam bog ve jaz upam, da boste imeli še fajn vreme in da se bo poletje malo podaljšalo glede na slab junij.
|
|
|
|
RE: vreme v Istri septembra 25.6.2008 12:07:18
|
|
|
|
citrončica
|
Istre sicer na poznam, Dalmacija je večinoma v septembru zelo lepa,tudi topla,lani je bil prvi teden v septembru slabši,potem pa do začetka oktobra full toplo,tudi voda,je pa čisto odvisno, en dan slabega vremena,da je še valovito in da vodo premeša,pa je potem potrebno 3-4 dni vročega poletja,da se voda spet segreje....upajmo, da bo!!
|
|
|
|
RE: vreme v Istri septembra 25.6.2008 20:47:53
|
|
|
|
maja1488
|
Glede na to, da je bil konec marca sneg, jaz nebi sploh kaj dosti razpravljala o vremenu. In 10 dni nazaj sem imela dvojne dolge rokave oblečene Mi gremo 20. septembra in tudi upam na najlepše.
|
|
|
|
RE: vreme v Istri septembra 25.6.2008 20:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
A je še za kopat? Kakšne možnosti imamo, da ujamemo še malo poletnih dni? Pojma nimam... . Sem pa odkrila, da obstaja celo forum o vremenu: Slovenski portal o vremenu. Vprasaj tam.
|
|
|
|
RE: vreme v Istri septembra 1.7.2008 11:03:30
|
|
|
|
ursa30
|
midva sva lani hodila septembra v Pulo za vikende. bilo je cca 28 stopinj, morje še ful toplo. težko pa napovedati vreme za letos. če boste imeli srečo z njim, zna biti september v Istri še zelo lep. veliko sreče!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?