Nova_nosečka
|
Hmmm ni kaj luskuzna nepremičnina v pomenu besede luksuzna ampak je bajta v gradnji in je ocenjena nenormalno visoko napram, sosedu ki gradi istočasno z praktično isto površino bajte. Pa nama ni jasno kako je možjno, da imava ocenjeno na "luksuzno", Da se šteje cela mi je jasno, ne vem pa od kdaj razpolaga CSD s podatki, ker v lasnki odločbi namreč je všteta parcela, ne pa bajta gor oz je samo všteto zemljišče brez stavbe in je zato zneslo lani manj kot bo letos. No letos pa imava hišo v izgradnji ocenjeno na veliko veliko več kot imajo moji starši hišo s skoraj isto kvadraturo, z 2krat večjim zemljiščem kot midva, pa not živita. te njihove postavke so tak tak. Logično da je najina novogradnja oz je v izgradnji ampak še zdaleč nimava od nje nič in ob zdajšnji možnosti za kredite in življenje in službe, še ne bo vseljiva kakih 5 let, torej bo ta nevseljiv luksuz ocenjen več, ker ne moreš riskirat kredita in postavit otroke v položaj, kjer zgubiš službo, nakar hišo zgubiš, ker kredita ne boš mogel odplačevat in bomo vsi na podnu. Ja pač velja pravilo, če si nekaj ustvarjaš potem nasankaš, tako glede financ kot glede ugleda, ker ti je tak vsk drugi favšn, da si nekaj ustvarjaš in počasi počasi uspeva, ker je to pač naš olimpijski šport. Tak sem jezna, ker tam ko gradiva imava najmanjšo parcelo od sosedov, ko se družimo in bajto , ki je za vsemi v hitrosti gradnje, ocenjena pa tak kot da zlato skrivama not. Fuj od feja. ž Aja čestitke vsem, ki so se že in ki se še bodo selili v Avstrijo in upam, da si čestitam sama kdaj tudi, da grem od tu, ker je beda, beda, beda.
|