Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vrečka je plod še ni viden 10.10.2008 18:54:14
|
|
|
|
bskrle
|
Prezgodaj si se naročila na pregled, 9-10 teden sta najbolj primerna, jaz bi do takrat počakala.
|
|
|
|
RE: vrečka je plod še ni viden 10.10.2008 18:55:05
|
|
|
|
Skye
|
Dokler GV ni velika vsaj 22 mm, še ni nujno, da je plod viden, in glede na to, da je tvoja velika šele 11 mm. to da plod še ni viden ni nič hudega. Edino kar mi je čudno je tvoj visok beta hcg, saj ponavadi naj bi se plod videl že pri vrednostih nad 1000, nisem pa sigurna. Držim pesti zate, da se bo vse dobro izteklo
|
|
RE: vrečka je plod še ni viden 10.10.2008 18:55:18
|
|
|
|
N _ B
|
Enako je bilo pri meni. Teden dni kasneje je bil viden srček. Vse skupaj je še prekmalu.
|
|
|
|
RE: vrečka je plod še ni viden 10.10.2008 18:55:24
|
|
|
|
Hope2
|
Če se ne motim je plod viden pri 22mm GV. Po bhcg in velikosti vrečke, si sigurno kasneje zanosila.
|
|
|
|
RE: vrečka je plod še ni viden 10.10.2008 19:02:25
|
|
|
|
bati
|
živjo, moja prijateljica je imela tako izkušnjo. Gin. rečejo temu mis. Ona je nekaj časa hodila v laboratorij na opazovanje HSG hormona če se ji povečuje, ker s tem ko se povečuje št.hsg pomeni da se nekaj dogaja .....nekaj raste....ko se št. hormonov ustavi pomeni da je vsega konec. Tko da ti svetujem da še počakaš če se ti seveda dobro počutiš....če te nič ne boli.Mogoče si šla prehmalu k ginekologu še. Tko da poznam dva primera pri prijateljici ni bilo nič na koncu ker se je št.hormonov zaustavilo pa še živčna je bila skos....druga je pa bivša sodelavka pa ima danes 5let staro punčko. Pa ji je ginekologinja tud dala že napotnico za splav oz.abrazijo....pa ni hotla iti in baje je bil plod skrit....tko mi je povedala. Počakaj.....če si ok...če se pa ne počutiš dobro potem je bolje da se posvetuješ z ginekologom. srečno!!!
|
|
|
|
RE: vrečka je plod še ni viden 10.10.2008 19:40:14
|
|
|
|
melanija
|
To sem jaz doživljala zadnjih 14 dni. Naj povem: 13.8 sem imela zadnjo menstruacijo. Na prvi dan izostanka sem naredila test - negativen, ponovim čez en teden - rahla črtica. Kličem se naročim, me naročijo 26.9 (kar je pravilno glede na datum). Na uz vidna gestacijska vrečka in manjša zasnova. Naročila me je za čez 14 dni - to je danes. Imela uz - rezultat noseča točno 7 tednov po uz. Zanosila sem kasneje kot naj bi bilo po datumu zadnje menstruacije. Dobila sem tudi slikico - naj povem da je plod slabše viden in manj izraziti izrazi, kot če bi imela uz okrog 9, 10 tedna, kot je bilo v prejšnjih nosečnostih. Se pravi da sem bila na prvem uz noseče šele 5 tednov in ni še bilo dovolj za uz, da bi se kaj videlo. Lepo počakaj, poskušaj se čimmanj sekirat. Če te je naročil že za ta ponedeljek se mi zdi malo prehitro, če spet ne bo nič raje še malo počakaj. Če si po tvojih izračunih noseča 6 tednov si lahko v resnici manj in na uz ne bo nič videt, kot je bilo pri meni. Pa srečno!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......