|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vraščen noht
26.10.2005 11:13:02   
Anonimen
Vem da je bila debata o vraščenih nohit pri dojenčkih..... Pa je ena napisala, da kapljica materinega mleka pomaga.... sam jaz še nisem mamica.... moja mama pa je že daleč od "mlekarskih dni"user posted image user posted image

Torej kaj naj naredim?Ker se mi to dogaja kar naprej. Malo prej sem izvedla pravi masaker na moje bogem prstu...... zdej zgleda kot da je ob noht padla prava bomba.
Malo manj boli.... sam zgleda pauser posted image

< Sporočilo je popravil matovilcica -- 26.10.2005 11:21:32 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vraščen noht
26.10.2005 11:20:12   
Anonimen
Enak problem.

Pedikerka mi je rekla, da moram enostavno pustiti, da noht ob kraju izrase potem pa ga moram striči naravnost in ne več v polkrog.

Vem tudi mene boli svinjsko, tako, da na koncu od obupa spet ob kraju izrežem vstran.

Ampak tokrat sem si pa rekla, da bom pa prekleto že zdržala in premagala ta kuuser posted image ev noht.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2005 11:25:37   
rikica
Oj.Meni se je tudi vrastel in to tako,da ni bilo druge rešitve kot da grem na operacijo.Bolelo ni nič,ker ti dajo lokalno,samo ne vprašaj kakšen zdaj izgleda prstuser posted image user posted image Katastrofalno grdo so mi naredli.Probaj si nekak to rešit,če nočeš imet pohabljeniga prsta.user posted image Če bi vedla za toto finto z mlekom bi si ga cele litre gor vlivala.Tak al tak ga imam preveč.Nisem ti ravno pomagala ne?Mogoče ve katera druga punca za kakšen dober nasvet.Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2005 11:27:46   
Anonimen
No sej ponavadi si že kr kmalu odstrižem tisti del ki se vrašča... al pa kar ven spulim... zdej pa ne vem zakaj nisem.... pa se danes zbudim z rdečim zatečenim in bolečim prstom...user posted image

(odgovor članu rikica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2005 11:34:09   
Anonimen
Motovilcica, če boš to počela bo samo hujše. Verjemi!!!! Preverjeno!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.10.2005 11:34:53   
Anonimen
Ej sorry sem te malo prekrstila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2005 11:38:26   
Anonimen
pejt k se ti bo tale vnetje pomiru prbližen k eni pedikerki da ti vorng spuca zadevo pa razloži kako morš noht strižt

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.10.2005 11:40:08   
Anonimen
A še hujš bo? U šit.....
Ja sej najbrž bo res bolje da grem h kakmu profiju... sam to bo najbrž takrat ko ne bom mohla več s prstom migat, kolkr se poznam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.10.2005 12:34:55   
Anonimen
Kot naročeno...jaz se že dva dni ubadam z tem..pozabila sem, da bi si lahko mlekeca noter pošpricala..u grem kar špricatiuser posted image user posted image user posted image
Sam jaz ne bom mogla dočakati za zrasteuser posted image user posted image user posted image boliiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.10.2005 12:40:20   
Anonimen
Včasih tud pediker ne pomaga več, samo še zdravnik. Je pa dejstvo, da bolj ko boste same "operirale", slabše bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.10.2005 12:46:34   
rija
Meni se je začel vraščati, pa sem šla k pedikerki, da mi ga je uredila. In od takrat si doma več ne strižem nohtov na nogah, očitno nimam strokovnega prijema, ampak to prepustim pedikerki. Raje tako, kot pa da bi mi ga na koncu, ko več nič ne pomaga morali kirurško odstranjevati. So ga mojemu znancu in verjemi, da ni zgledalo fajn.
Zdaj pa imam s tem mir.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?