katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kolikor sem jaz s tem seznanjena, morajo vzeti nazaj, če reklamiraš. Oni potem dajo to naprej, da vidijo če si res upravičena do reklamacije. Denarja pa mislim da v lekarni ne vračajo. no, če je tako, potem je imela trgovka prav Tale trgovka je kar magistra farmacije. Drugace pa ima prav, ja, denarja ne vracajo, lahko pa reklamiras. in kaj ima to veze??? nisem uporabila naziva trgovka zato, da bi koga užalila kakorkoli, ampak ker mi je nekaj prodala - no, potem pa prodajalka. Pa ni nujno, da je magistra...razen Biba, če si ti ta trgovka, pa to veš. no, v vsakem primeru pa hvala za informacijo nic se hudovat, ampak ni isto kot trgovka, to je vse. Farmacevtka je in vsak ki konca ta faks je magister farmacije. Nisem ne ta trgovka ne farmacevtka, samo poudarjam da pac ni isto kot trgovka, to ima pa veze v toliko, da je za svoje delo nekaj casa studirala, tudi fiziko in kemijo in marsikaj verjetno ve tudi o temperaturi. Torej, je nekako strokovno podkovana za svetovanje, kar navadna trgovka iz obicajne trgovine ni. Sem ti pa podala odgovor tudi na tvoje vpr., vsaj v nasi lekarni je tako. Ker so lekarne tudi privatizirane pa dovoljujem moznost, da v kaksni ravnajo tudi drugace. naceloma pa tako, kot smo ti napisali. ok, se strinjam , čeprav pač sama nikoli ne poudarjam teh nazivov, ...no, nima veze
|