|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprasanja...
3.2.2009 10:50:40   
katka11
ojla!
ja ceprav je to moja druga nosecnost imam kr nekaj vprasanj...
verjetno ste tudi o vseh teh receh ze razglabljale, pa nisem nasla...
- v  1. nosecnosti sem bila doma, zato ne vem. za preglede in posvetovalnice, moras vzeti dopust ali dobis bolnisko?
- kdaj ste povedale v sluzbi?
- prvi UZ imam ze konec drugega tedna - bom sele v 8 tednu. prvic sem imela pregled v 12 tednu, potem pa sele UZ. je to zdej normalno? sem vidla, da nekaterim se v 7 tednu se nic ne vidi...

no tolk zaenkrat, pa verjetno sem se kaj pozabila.

Hvala in obilo zimskih radosti, haha
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprasanja...
3.2.2009 11:04:24   
simonakr
Oj! jaz sm bila začetek nosečnosti lepo v službi in me je naročala tako da sem lahko normalno po službi hodila na preglede ali pa sem pač zamenjala turnus (delam v zdravstvu v treh turnusih).
Tudi zaradi turnusov in moje službe sem takoj povedala v službi - da mi ne bodo težili postelj porivat in pacientov dvigvat, drugače pa ponavadi povedo v 3-4 mesecu - vsaj tako so moje kolegice, ki ne delajo v zdravstvu.
Za UZ pa ne vem mene je naročila v 9-10 tednu, pa se je vse lepo vidlo, baje se tud že v 8 tednu vid če je vse v redu, samo odvisno je kdaj je prišlo do zanositve - če imaš dolge cikluse je lahko prišlo kasneje zato se ne sekirat če se še ne bo vsega videlo - te bo kasneje naročila pa se bo takrat vse videlo.
vso srečo z user posted image .

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2009 11:08:36   
manna
- v službi sem povedala šefici v 6.tednu (ki potem na mojo prošnjo ni povedala nikomur), sodelavkam pa v 12 tednu.
- za preglede vzamem dopust
- prvi UZ sem imela v 9 tednu in je bilo že vse lepo videt. Plodek je imel 2,2 cm.
Srečno!

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2009 12:08:42   
katka11
hvala za odgovore.
verjetno bom mogla kr kmalu povedat zaradi planiranja dopustov in to.
ja cikluse mam pa drugac tam od 32 dni naprej. ampak ker nisva bla z mojim ravno poskocna ta mesec, sva pa na 14 dan cikla sem skoraj sigurna da je takrat uspelo.
tko, da upam da se bo vse normalno vidko na UZ.
ja pa se nekaj sem pozabila vprasat. baje imajo v kranju zdej nov UZ, 3d, da ti lahko posnamejo in moras sabo nest DVD. je to res? je treba kej placat? a katera kaj ve?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2009 14:31:56   
maja1488
3D se dala nekje med 23. in 28. tednom. Je pa za plačat, kolko je pa odvisno od ambulante. V Postojni je 80€.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2009 15:01:43   
girly
3d se dela med 25 in 30 tednom... to je v bistvu pregled, kjer vidiš obrazek svojega user posted image . ni pa diagnostičen postopek. mogoče si imela v mislih nuhalno svetlino, ki se dela med 11 in 14 tednom?

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2009 15:49:56   
tinao
Ja v Kranju imajo sedaj res dober ultrazvok. Samo je pa odvisno kateri ginekolog ti dela UZ ker so eni bolj redkobesedni. Greš pa lahko delat nuhalno svetlino (11-14 teden) ali pa 3D (25-30 teden).

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?