Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vprašanje za klomifenke, no za vse 14.5.2009 15:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Sem drugi ciklis na klomifenu, prvi ciklus so mi spremlali po UZ, jajčeče je bilo enajsi dan pričakovane velikosti, potem je nastopila menstruacija...no pa pustimo to, želim povedati da sem 2 dni pred nepričakovano vendar nimam prav nič podobne znake kot prejšnji ciklus, ne bolijo me prsi..vsaj tako močno ne, ne boli me križ, ne špika me tako grozno.Ne vem ali res ali ne mi je občasno malo slabo, zanimivo pa mi je da me je v času ovulacije, peklo v križu, predvsem pri hoji v hrib, to se mi je zgodilo prvič.Ker nisem bila v tem ciklu jemanja spremljana z uz, me je kar malo strah da nisem ovulirala, čeprav me je špikalo v tistih dnevih, samo manj k prejšnji ciklus, mogoče pa sem se na to privadla in je manj opazno... Se je kateri zgodilo podobno?Kakšen je bil rezultat..je možno da sem ? Ko bi bila vsaj in vse ostale ki se trudite na tudi!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?