|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje o kontrac.
13.12.2010 15:19:07   
simonalokar
VSe tiste ki nimate kkontracepcije. Jaz je ne morem imeti ker imam stranske učinke na kakršno koli no razen kondoma.  A ve si kj računatte kdaj lahko varno seksate brez kondoma in ali se upate, ne da bi želele zanositi. Kajti imam 2 otroka in kondom pa hm ne gre vedno v poštev. Kajti je lušno brez tega. Recimo zadnji teden pred M brez kondoma. Se kj poslužujete tega.

ter navadni obroček T brez hormonov jih ima katera - a so 100 % in če kj motijo med seksom

Mnenja prosim

Blaž 10.03.2006
Maja 6.08.2009
1 mesec 4050 56 cm
2 m 6350 57 cm
3 m 7350 61,5cm
6 m 8900 66cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje o kontrac.
13.12.2010 15:36:55   
Anonimen
Pred dobrim mesecem sem mireno zamenjala za navaden obroček. Počutim se 100 procentno bolje, ga ne čutim sploh prej me je špikalo), niti ne čutim nitke, napihnjenost v predelu trebuha je izginila in zgubila sem dva kg. Pa ne hujšam.
Ja sliši se kot iz top shopa))
Zaenkrat same pohvale, upam da tako ostane. Reče se  mu pa flexi-t 300.

(odgovor članu simonalokar)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2010 15:46:32   
čivčiv
Si mogoče razmislila o sterilizaciji? Lahko ti, ali pa tvoj partner. Jaz bi bila tako za, če bi izpoljnjevala vse pogoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2010 17:08:45   
Spark
Midva sva že 3 leta na kondomih. Po prvem porodu sva začela s kondomi potem pa sva jih za nekaj časa opustila, in sva samo mirkala, ker sva si rekla, da imava tako ali tako namen imeti še enega otroka, in če se bo prijelo se pač bo.
Sedaj po ta drugem, je pa konec produkcije. Ker imam težave z ožiljem, si ne upam jemati tablet, pa še telo sem imela zelo zapackano po tabletkah. Tako nama ostanejo samo kondomi. In nikoli jih ne opuščava, tudi samo enkrat ne. Sem mu rekla,da če hoče brez kondoma, lahko razmisli o strilizaciji user posted image pa ga je strah da ne bo potem vse funkcioniralo.
Sem pa naročena na redni pregled čez dva meseca, pa se bom posvetovala kaj imam kaj na izbiro.
Anonimna, me pa zanima ta obroček, kako to poteka?

(odgovor članu čivčiv)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2010 10:06:33   
Anonimen
Spark, postopek vstavitve je enak kot pri mireni, le da je ta obroček manjši od mirene. Ko dobiš M pokličeš ginekologa in ti pove kdaj prideš na vstavitev.  Jaz sem tudi premlada za sterilizacijo in sem nad hormoni obupala, zato sem se odločila za to vrsto kontracepcije.

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2010 10:22:35   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar
A ve si kj računatte kdaj lahko varno seksate brez kondoma in ali se upate, ne da bi želele zanositi.

Ni ga `varnega´seksa brez kondoma... ne glede ne to, kaj in kako si racunas... zanosis lahko tako ali drugace...

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2010 11:00:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: simonalokar

A ve si kj računatte kdaj lahko varno seksate brez kondoma in ali se upate, ne da bi želele zanositi.

Ni šans, naš se heca, da moramo še kljuke brisat user posted image . Nazadnje, ko so bili varni dnevi, sva eno lepo punco pridelalauser posted image V prihodnosti razmišljam o sterilizaciji....

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2010 14:45:59   
Anonimen
Poskusi FemCap in ContraGel user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2010 12:39:52   
barbara_s
Če se ti da vsako jutro meriti temperaturo in spremljati sluz, lahko kar dobro določiš plodne in neplodne dneve, tako da brez problema (in čisto varno) kakšen kondom prišparaš, če je to tisto, kar želiš. Več informacij najdeš recimo v knjigi Naravno in zanesljivo; ali pa pri svetovalcu za naravno načrtovanje družine :) - no, pa na netu je tudi miljon podatkov. Je pa bistveno bolj zanesljivo kot koledarska metoda, kjer samo "računaš" kdaj imaš ovulacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2010 12:43:50   
Anonimen
barbara ima prav...najbolše je simptotermalna metoda, torej koledarska + opazovanje sluzi ali vrednosti LH hormona. Na najbolj easy način to ugotavljaš s pomočjo cyclotesta!

(odgovor članu barbara_s)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?