Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vprašanje - neplodnostna ambulanta 13.1.2013 20:55:50
|
|
|
|
tiana
|
na tvojem mestu bi sla v torek.sem bila septembra na istem kot ti, tudi z dabrostonom.
|
|
RE: vprašanje - neplodnostna ambulanta 13.1.2013 20:58:39
|
|
|
|
Paštetka
|
Kakšna pa je neplodnostna ambulanta?
|
|
|
|
RE: vprašanje - neplodnostna ambulanta 13.1.2013 22:02:28
|
|
|
|
josipa66
|
če se še katera odloča kam.. ji predlagam Ljubljano. Se bolj zavzamejo in so prijaznejši.
|
|
|
|
RE: vprašanje - neplodnostna ambulanta 13.1.2013 22:22:20
|
|
|
|
josipa66
|
zdaj, ko sem v letih, bi marsikaj naredila drugače... tudi ve, drage dame, zavedajte se, da leta hitro minejo in s tem možnosti za spočetje novega bitjeca. svetujem vam, ostanite cel postopek v bolniškem staležu in naj vas nič ne obremenjuje, res nič! Vsak dan obiska ambulante si vzemite čas, vse delajte brez hitenja (v službo, domov, sestanki..) vse to izklopite in se posvetite samo temu cilju. Uspeh pred leti je bil 3%.
|
|
|
|
RE: vprašanje - neplodnostna ambulanta 13.1.2013 22:40:30
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: susica http://www.ivf-mb.net/onas.htm to je ta amkulanta :) ...ambulanta sama ne more biti neplodna, zato sprašujem.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Nik, Nick, Nicholas?Jaka RRVšeč mi je ime Nicholas, a se mi zdi, da ne paše v naše okolje. Kaj vi mislite?Nik (
58%)
Nick (
4%)
Nicholas (
6%)
Nobeno mi ni všeč (
32%)
Število vseh glasov: 416Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!