|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje - glivice?
29.1.2008 12:16:25   
Anonimen
pozdravljene,

imam rahlo vnetje in so se mi poleg rdečice pojavile tudi drobne ranice oz. majhne pikice/mozoljčki. pojavile so se mi že nekajkrat, so komaj opazne, samo malo srbijo, ker je tam koža razdražena. so skoraj vedno na istem mestu in najkasneje v dveh dneh izginejo. ginekolog mi je rekel, da je to od glivicc, ampak meni se zdi malo čudno, ker se mi ti mozoljčki v zadnjem času precej pogosto pojavljajo (na vsakih nekaj dni). Je imela že katera podobne težave?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje - glivice?
29.1.2008 12:19:50   
madela
Kupi si kremo Canesten in se 1 teden 2x na dan namaži in bi moralo biti bolje.
Jaz sem odkar sem rodila tretjega otroka imela velike težave s temi glivicami user posted image  in mi je to dolgoročno pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.1.2008 13:19:24   
natalia
tudi meni Canesten pomaga, pa umivanje s kamiličnim čajem. Če se vnetje ne pozdravi do konca se lahko ponavlja v nedogled.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.1.2008 13:44:30   
valentina2006
Canesten je super, men pomaga. user posted image user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.1.2008 13:50:02   
Lepotica
Canesten pa še ena kapsula, ki ti jo predpiše samo gin. Trenutno ne vem kako se ji reče, je pa samo ena zapakirana in ful pomaga.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.1.2008 13:54:48   
Anonimen
Če imaš ti glivice jih ima tudi partner in sij ih izmenjavata.Tudi on mora k zdravniku

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.1.2008 14:00:59   
Lepotica
Oba se morata zdraviti.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.1.2008 14:37:44   
Anonimen
hvala vam za odgovore. canesten že imam, najbrž sem se prezgodaj nehala mazat.

malo me edino skrbijo ti nenavadni simptomi, ki niso zelo značilni za vnetje. pojavijo se mi taki mali mozoljčki - sicer na zelo majhni površini max. 3x3 mm, kar pa ni ravno tipičen znak za glivice, a ginekolog pravi, da kaj drugega ne more biti (jaz sem se ustrašila, da je herpes, ampak se ne more pojavljati večkrat mesečno, kaj šele tedensko). me je zanimalo, če je katera imela  podobne znake...

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.1.2008 14:48:27   
madela
Jaz imam enako take mini pikice,s tem da mene še peklensko peče zraven user posted image  Za ponoret.
Mazat pa se moraš vsaj en teden oziroma še nekaj dni po tem,ko izginejo simptomi. Mislim,da v navodilih piše,nisem pa ziher.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.1.2008 16:27:22   
Anonimen
Pa tudi partner in ne samo ti

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.1.2008 16:32:31   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pa tudi partner in ne samo ti

Tega še nisva delala,da bi se oba zdravila,niti nisem pomislila,da je to treba. A se mi lahko zaradi tega tud ponavljajo glivice user posted image
Aja,pa kako moški ve,da jih ima,a ga tud srbi pa peče tam spodajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.1.2008 21:58:39   
Natty5284
ja, medela...tud moškega lahko peče prav tako kot tebe...pojdi do ginekologa da ti napiše recept za canesten...ponavadi jaz dobim za 3 mesece, to so tri škatele po tri svečke, ki jih vstaviš v nožnico vsak večer tri dni zapored...zraven tega pa še maži s kremo, dokler je ne porabiš, dlje časa mažeš boljše je...pa tud partnerja namaži s kremo tam spodaj...

Lp Natty

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.1.2008 8:42:28   
madela
Sam jaz sem mojga spraševala,ko sem imela težave,če ga kaj peče,pa pravi,da ne user posted image
Torej se potem ne rabi mazat,al kako? Drugae pa si jaz Canesten kar kupim v lekarni,se mi ne ljubi hodit h ginekologu zmeraj,ko imam težave.
Ko sem pa bila,pa me je "potolažila",da bom po treh porodih večkrat imela take težave user posted image

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.1.2008 9:54:14   
Anonimen
Vseeno naj se tudi on maže.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
30.1.2008 10:21:20   
madela
Ga bom namazala,ko se naslednjič pojavijo težave user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.1.2008 23:16:46   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pozdravljene,

imam rahlo vnetje in so se mi poleg rdečice pojavile tudi drobne ranice oz. majhne pikice/mozoljčki. pojavile so se mi že nekajkrat, so komaj opazne, samo malo srbijo, ker je tam koža razdražena. so skoraj vedno na istem mestu in najkasneje v dveh dneh izginejo. ginekolog mi je rekel, da je to od glivicc, ampak meni se zdi malo čudno, ker se mi ti mozoljčki v zadnjem času precej pogosto pojavljajo (na vsakih nekaj dni). Je imela že katera podobne težave?

pojdi k ginekologu na pregled

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?