itja
|
Lep pozdrav!!! Ker ste mi ene napisale da naj javim kaj se dogaja da boste vedele,...kako poteka moj problem s hematomom,... Danes 07.11.2008 sem bila na ponovnem pregledu in na ultrazvoku.Zraven prvega hematoma,ki je za posteljico se mi je naredil še eden. Gin. sicer ne ve od česa je nastal ta tadrugi,tako kot tudi ne ve za prvega, predvideva pa da je mogoče počla kakšna žilica,in da je nastal zaradi tega.Sem pa bila danes potolažena,ko sem odšla iz ambulante,saj je rekla,da se plod razvija vredu,velik je že 29,8 mm, in da se zdaj lahko naročim na nuhalno svetlino,...tako,da mi je vlila pozitivno upanje za naprej,...morem pa vam povedat da sem zdaj teh 14 dni, ko sem čakala na ta pregled bila tako adijo,podzavestno in psihično uničena,da nisem mogla niti jest in nič,...ampak mislim,da bo zdaj malo boljše,... Za vse tiste,ki pa še veste kaj o tem ali pa če ima katera kaj o teh tabletah za napisat,pa še to: ker sem ravno danes šla v lekarno iskat tablete elevit,ker so mi zmanjkale,me je na ta problem z vitaminom A v tabletah Elevit opozorila teta v lekari in mi celo odsvetovala jemanje teh tablet.Začudeno sem jo pogledala,ker,sem svoji ginekologinji povedala za jemanje teh tablet in mi ni nič rekla,da bi imele česa preveč ali premalo.To sem ji tudi povedala pa me je celo vprašala kdo je moj gin.in bila začudena,da nisem bila na to opozorjena.Svetovala mi je neke druge tablete (ki sem jih kupla),katere pa vsebujejo samo 0,4 mg folne kisline,ko Elevit vsebujejo 0,8 mg,ko sem ji to povedala je sicer rekla,da če želim lahko vzamem Elevit,da je to moja odločitev,da mi pa rajši potem priporoča Cnetrum-mama al nekaj takega pa še Tifol,če želim zaužit 0,8 mg folne kisline. Sicer sem zdaj vzela te druge tablete,ampak bom jutri klicala ginekologinjo in njo vp.ker me res zanima zdaj kak pa kaj s tem in zakaj potem delajo tako veliko reklamo,če nam te tablete v lekarni odsvetujejo. Pa pozdrav do naslednjič!!! če pa katera kaj ve o tem pa prosim pišite!!!
|