|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
15.1.2007 17:22:12   
Anonimen
Ali se je vam kaj povečala sla po spolnosti ,seksu,ko ste prenehale jemati  kontracepcijske tabletke.Koliko čase prej ste prenehale ,ko ste se odločile za nosečnost?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
15.1.2007 18:29:45   
dulcinea
Hm... ko sem začela z njimi, mi je spolna sla upadla. Pa cmerava sem postala. Pa kar naprej sma se kregala. Ko pa sem nehala z njimi, se mi je spet začelo seksat user posted image  so na uro. Pa jokam ne več. Pa kregava se tud ne več. Ni šans, da se še kdaj zastrupljam s tabletami.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2007 18:33:02   
srki
No, pol se bo očitno treba nehat zastrupljat, da se spet stara sla povrneuser posted image .

No, resno, meni se tudi zdi, da odkar jemljem te tablete, za katere sem bila prej ful proti (itak, zarečenega kruha se največ poje), da sem, če že drugega ne, bolj cmerave narave. Glede spolne sle moram pa mojega vprašat, če je bila prej večjauser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2007 18:45:55   
Blacky30
Jaz sem jih ful dolgo jedla, želje po spolnosti pa tudi nisem imela. Ko pa sem prenehala z njimi eno leto, preden sva se odločila za otroka, pa se mi je začelo mešat od hormonov. Nisem se prepoznala, ful sem imela željo po sexu. In še zdaj po porodu je enako, tablet se več ne pritaknem. Pa čeprav moj g. trdi, da tablete ne vplivajo na željo po spolnosti, da je to samo v naših glavah. Ja, ful....user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 7:18:58   
Anonimen
Jaz pa nisem pošinla nobene razlike med prej, ko sem jih jemala in potem ko jih nisem več.

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2007 8:15:12   
Taula
Pa čeprav moj g. trdi, da tablete ne vplivajo na željo po spolnosti, da je to samo v naših glavah. Ja, ful....

user posted image  Mnei je pa moj g. rekel tablete vplivajo na to, in pri meni so, ker sem čutila ful manjšo željo. Ampak jih ne jemljev več, tako da je bolje.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 12:25:26   
Anonimen
Jaz tudi ne občutim nobene razlike med prej, ko sem jih jemala in zdaj, ko jih ne, ker sem enako pohotna kot vedno. Je pa res, da sedaj upam, da narediva tudi user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 18:23:53   
domci
Meni je bilo isto ob jemenju tabletk in po tem ko sem jih nehala. Sem jih pa nehala jemat 14 mesecev pred user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2007 18:26:03   
domci
Anonimna enouser posted image user posted image da čim prej rata 

(odgovor članu domci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2007 21:50:57   
žirafica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Ali se je vam kaj povečala sla po spolnosti ,seksu,ko ste prenehale jemati  kontracepcijske tabletke.Koliko čase prej ste prenehale ,ko ste se odločile za nosečnost?

Da, v času ovulacije - narava pačuser posted image
3 mesece prej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2007 12:32:14   
Anonimen
tud jaz nisem opazila razlike

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.1.2007 20:25:26   
Anonimen
Jaz sem že tudi gin.vprašal kako to,da nimam enostavno več volje mogoče tistih par dni po menst.ko začnem jemati tabletke kasneje pa več ne.In mi je rekla,da so to stranski učinki tabletk.Saj si včasih mislim,da bi prenehala z njimi ampak nekako jih spet jemljem dalje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?