|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje???
5.10.2005 7:13:49   
CIPRESA
Mene pa nekaj zanima kdaj ste začele dajat otroku prvo spasirano hrano. Pa da nebo sedaj katera mislila da bi jo jaz že kar rada dajala ampak me res zanima  pri katerih mesecih že lahko in kaj????
Pa še nekaj meni vsi pravijo naj pazim na gluten da nebom kupovala stvari da bi vsebovale gluten in sicer do enega leta. Pa kaj je to gluten??? Jaz sem pa zrasla tud z glutenom. Mi je mami (sicer se ne spomni kdaj mi je dala prvič to hrano) v naribano jabolko notri dajala nariban albertov piškot. Ta ma gluten pa kaj ...saj ni nič narobe zdej z mano.
Kako se vam zdi in kako ste ve delale??? Katere piškote ste pa ve ribale???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje???
5.10.2005 7:39:31   
Anonimen
Prvo hrano sem jaz ji dala okrog petih mesecev-kuhano spasirano jabolko.
piškot sem ji prvič dala pri ene sedmih mesecih- od Milupe keksi.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2005 8:11:40   
Špacka
Glede goste hrane, boš verjetno vsaj nekaj navodil dobila pri pediatru, jaz sem moji začela uvajat okoli 5 meseca.
Keks sem ji dala po 6 mesecu in sicer uporabljam Hipp-ove piškotke, glede glutena ti bo vsaka povedala drugače, po 6 mesecu naj bi otroku že lahko dal hrano, ki vsebuje gluten, moja je stara 7 mesecev in ji zaenkrat še nisem dala, kaj pa vem, saj je dovolj hrane brez...
Posledica preobčutljivosti na gluten je okvara tankega črevesja, otrok ima drisko, ne napreduje na teži, skratka ima prebavne težave.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2005 8:29:31   
anamia
Moja ima pet mesecev in se vsake toliko "pregrešim" in ji dam kaj malega za pokušino...ampak vse pridno poriva iz ust in se kremži...zato sklepam, da ni še pripravljena...poskusi tudi ti tako, pa ti bo otrok sam nakazal, da mu je kaj všeč...
obilo zabave ob odkrivanju novih okusovuser posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 9:27:52   
špelin@
Moja je stara 4 mesece in ji za poskušnjo dajem malo sadne kašice. Je vsa navdušena in nima nobenih prebavnih težav user posted image  
Meni se gre bolj za to, da spoznava nove okuse, kot pa da bi jo hotela s kašico nasititi. Mleko je še vedno zakon user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 9:30:42   
Mojca100
Jaz sem mojemu user posted image  prvič ponudila gosto hrano pri 5-ih mesecih. Takrat se je začel dojiti na 2 uri. Mu samo dojenje ni bilo več dovolj. In je z veseljem začel papcati tudi druge stvari.
Danes ima že 8 mesecev, pa se glutenu načeloma izogibam. Res je dovolj hrane brez glutena na voljo. Dam mu edino piškotek od Mannerja prav za otroke. Prvič ga je dobil okoli 7 meseca.
lp

< Sporočilo je popravil Mojca100 -- 5.10.2005 9:33:46 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2005 10:37:07   
Anonimen
Prvič je dobil kašico iz jabolko pri 4 mescih!Prvo 6 žličk, potem pa vsak dan 2 več!Ko je bil teden na okrog smo probala banano in zdaj poskušamo banano.user posted image

Kekse mu lahko daješ v hrano komaj po 6 mesecu, zaradi glutena,to pa zato, ker je vse več otrok alergičnih na gluten in po 6 mescu ga lažje prebavijo.user posted image

(odgovor članu Mojca100)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2005 22:17:10   
156sw
Jaz sem svoji pri dobrih 5ih mesecih zacela z uvajanjem, na zlicko sem ji nastrgala malo banane ,pa malo korencka sem ji skuhala, ampak samo za okus.V 6em mesecu pa sem ji aktivno dajala vec, vsakic nekaj novega.Albert kekse pa je prvic jela v 10em mesecu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.10.2005 8:40:43   
Urška//
midve sva zaceli pri 4 mesecih,pocasi po par zlick

zdaj bo 10 stara 5 mesecev in ze ima en sadni obrok

sem ji pa jaz ze dala v jabolko en albert keksuser posted image -nisem vedela da vsebuje gluten oz. sploh na to nisem pomislila,ampak ni nobenih problemovuser posted image

ko sem jaz bila mala sem pri treh mesecih pila kravje mleko,pa tudi albert kekse mi je mami ze dajala,ker me ni dojila,pa je z mano tudi vse ok

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu 156sw)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.10.2005 9:59:04   
aljaž-blaž
mi smo začeli s uvajanjem goste hrane pri dveh in pol mesecih najprej z prekuhanim jabolkom in korenčkom zdaj pri treh in pol mesecih pa jeva še tudi banano z piškotkom pa mali vse dobro prenaša brez težav imama tudi enkrat na dan sadni obrok namesto mlečnega lp.majauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2005 22:06:56   
Pi-kica 1
Ojoj, vam se pa res mudi z gosto hrano. No, jaz sem Samu začela dodajati pri petih mesecih, najprej jabolko in banano, nato zelenjavo. alergija na gluten pa se pokaže šele po treh mesecih, ko ga otrok uživa. Zato z glutenom ni treba hiteti, saj se posledice pokažejo šele čez nekaj časa. No, midva sva pričela pri osmih mesecih po nasvetu pediatrinje, nekateri svetujejo že pri šestih mesecih, nekateri pa pravijo, da šele po enem letu. Odločit pa se mora vsaka mamica sama.

LP

Pi-kica

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2005 21:10:32   
CIPRESA
Aljaž-blaž a mi lahko poveš zakaj tako hitro???? Pri dveh mesecih in pol a pa to sploh lako tako kmalu dajaš otroku gosto hrano???????????

(odgovor članu aljaž-blaž)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.