Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vprašanje, ker na spodnjem forumu ni odgovora;) 13.12.2004 12:03:09
|
|
|
|
Moyca_
|
1. nikoli še nisem kuhala blitve:ups::ups::ups: 2.moj je dobil to v času kosila- tam ob 14 uri. Potem čez čas pa dop. okrog 11 ure- in potem vedno več,... 3. ja bananina kašica se mislim da smatra kot obrok zase. Pravijo da naj bi mu dajal en teden tzo, drugi to- da vidiš če je na kaj mali alergičen. Jaz ravno nisem tega prakticirala. Če se je vredu počutil tisti dan je včasih že drugi dan dobil kaj druga. Mislim da lahko uvajaš skupaj. Pač ko boš mu dala čisto prve kašice, takrat malo glej da ne boš dala vsak dan drugega okusa, ker bo to šok za trebušček- jaz sem začela z korenčkovo kašico in sem mu jo dajala skoraj cel teden, potem mislim dda jabolko dva, tri dni in potem že malo po kavbojsko- ne spomnim se točno Delaj po občutko pa bo 4. čestitke za prvi zobek:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
vprašanje, ker na spodnjem forumu ni odgovora;) 13.12.2004 12:27:58
|
|
|
|
mtd
|
še to: * a je koleraba tudi primerna za zmrzovanje, ko jo speštaš? čeprav vem, da je narboljš sveža zelenjava. koliko časa pa imate stvari zmrznjene?hvala, lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?