|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašljiva črtica
17.11.2009 12:26:14   
Loni76
Ker sem imela nekaj nenavadnih znakov sem test BC mini naredila dva dni pred nepričakovano user posted image . Po nekaj minutah se je pojavila rahla črtica. Zanima me, ali je pri tistih, kjer se je rahla črtica izkazala za lažno le ta izgledala približno tako močna, kot je moja. Slikico imam v albumu ( http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142950 )

Vsem hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašljiva črtica
17.11.2009 12:31:01   
loremi
Tole bi znalo bit to, sigurno je pa boljš test čez par dni ponovit, bo še bolj jasno.

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2009 12:34:31   
tejči28
težko bi ti karkoli rekla glede teh bc in ts teetov,ker so meni večkrat pokazali napačno.mogoče če narediš clearblue test,se mi zdi še najbolj zanesljiv al pa da počakaš kaki dan,dva in test ponoviš.Jaz ti želim,da je to to,da ugledaš še močnješi plusek.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2009 12:38:30   
zarja1
jaz vidim zelo lepo črticouser posted image . Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2009 12:43:03   
Jančika_
Meni se zdi lepa črtica. BC mini mi je vedno pokazal prav in ko nisem bila noseča, ni bilo niti Č od črtice. Čestitam!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2009 12:45:54   
malajka84
Meni se tudi zdi čisto jasna in vidna črtica!user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.11.2009 12:50:48   
janapan
V moji prvi nosečnici je bila črtica komaj opazna....doma imam sedaj 2 in pol letnico, v drugi nosečnosti je bila črtica rahla....čez dva dni sem dobila menstruacijo (ali je bil test lažen ali je bil zgodnji splav ne bom razpravljala)...no sedaj pa je bil test mooočno pozitiven ; )

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2009 13:23:55   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Meni se zdi lepa črtica. BC mini mi je vedno pokazal prav in ko nisem bila noseča, ni bilo niti Č od črtice. Čestitam!

Pri meni je bilo enako. Js mislim, da si user posted image .

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.11.2009 15:23:14   
listek1
Tud jest vidim črtico user posted image user posted image  Čestitke in uživaj v user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.11.2009 16:05:51   
tix
moja črtica je bila pred izostankom še svetlejša, zdej par dni je pa ful močna

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.11.2009 16:12:59   
Anonimen
crticaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!user posted image

(odgovor članu tix)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.11.2009 16:13:33   
kaya2007
moja črtica je bila par dni pred izostankom tudi taka, kasneje je postala močnejša. aja, pa otroka imam tudi user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.11.2009 8:00:16   
5ra8
moja je bila tudi taka na s tem testom, ampak potem na CB se pa ni nič pokazalo.

tko da jst bi raj še malo počakala, pa potem spet nardila test.

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.11.2009 9:25:19   
Loni76
Vsem se lepo zahvaljujem za čestitke in mnenja. Danes (po dveh dneh) sem ponovila test in tokrat je bila črtica bolj vidna
( http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142992 ).
Glede na črtice, ki sta jih pokazala testa dveh različnih proizvajalcev bi lahko rekla, da sem user posted image . Ampak, glede na to, da sem na forumih prebrala, da so prav ti testi (BC in FS) kazali lažne črtice, se še kar ne upam veseliti. Ali mi svetujete, da kupim še CB in ponovim test čez nekaj dni?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.11.2009 9:59:32   
zarja1
ti pojdi na krvnega. Tam boš ziheruser posted image . Jaz sem prepričana v tvojouser posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.11.2009 10:13:48   
Špelka
ti dve črtici sta be več kot očitno vidni in jasni, zlasti druga. Če nisi bila na IVF, kjer dobiš stop injekcijo, hormon bHCG ne more priti od nikljer drugje razen od otročička. Zato ti čestitam! user posted image user posted image user posted image  KAr se pa tiče vpraljivih in dvoumnih črtic: tiste so mnooogooo manj vidne od obeh tvojih in so recimo vidne pod ustreznim kotom luči, pa kot neki odsevi, pa bla bla. Tole tvoje je pa jasno kot bli an. Po mojem tud na krvnega ni treba, ker si 100 % noseča. Srečno!" user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......