|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje za TIA&pupica
21.2.2005 21:26:26   
tia&silvija
Dekleta zdravo!

Pravkar sem si ogledala vaše slikice iz tečaja plavanja za dojenčke. Se vidi, da ZELOOOO uživate!

Ker pa se mi odpravljamo za en teden v toplice me zanima nekaj vprašanj. Upam, da si toliko prijazna in mi pomagaš?

Mislim, da ste Fredov obroč dobili na tečaju, zanima me ali se ga da kupiti kje v trgovini ali se ga naroči na spletu (e-naslov imam)?

Kolk ste bili stari ko ste prvič šli v bazen?

Kako ste Tio oblekli za kopanje? Kje ste kupili tiste rdečo modre hlačke za v vodo?

A so pikice ZELOOO lačne ko pridejo iz vode in koliko dolgo ste v vodi?

Kaj vse rabim za našo Tio naprimer za en dan kopanja v termah?

Hvala ti, da si si vzela čas za odgovore!

Ko pa pridemo iz dopusta pa bom naredila album pa boste videle kako smo uživali!

LP, Silvija&Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje za TIA&pupica
22.2.2005 6:56:03   
LIALIA
Obroče in hlače se da kupit na tej strani http://www.plavanje-dojenckov.com/ več pa ti ne morm povedat, ker še nismo šli plavat.

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje za TIA&pupica
22.2.2005 8:00:56   
Erdbeere
Tisto modro rdeče hlačke se mi zdi , nisem pogledala samo mi smo jih imeli, so kopalne plenice, kupiš jih lahko v DM, pa še kje jih imajo, drugače pa v večjih toplicah jih kupiš tudi na informacijah, v Snoviku so jih imeli, cena za komad je bila 250 SIT

(odgovor članu tia&silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?