|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
7.4.2005 9:05:45   
Kris
Pozdravljene srečke!

Imam eno vprašanje, ki se nanaša na vgnezditev. Zanima me, ali je katera imela izkušnje, daje ob vgnezditvi krvavela dva dni?

M bi morala dobiti šele danes. V ponedeljek zvečer sem imela vidno vodeno kaljico krvi - pikico. V torek sem krvavela, včeraj tudi bolj malo, danes pa nič.
ponavadi imam M najmanj 4 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje
7.4.2005 10:05:33   
Magi*
men se zdi, da sem ene 2 dni. sam sem imela takrat v službi tako gužvo, da še porajtala nisem, da ni podobno M in da je blo prehitro konec. šele po enmu tednu sem za nazaj gruntala, da sploh ni bla prava krvavitev:)

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje
7.4.2005 10:12:16   
Kris
Oh, hvala Magi.

Škoda, ker se ne spomniš, koliko si krvavela. Meni je res čudno, da to traja samo dva dni. Lahko pa, da je vse psiha-stres.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   vprašanje
7.4.2005 10:18:09   
Grascakinja
Držmo pesti!!! :bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   vprašanje
7.4.2005 10:19:30   
Gina
Meni je ta izraz čisto mimo. Če v nos. krvaviš, to ni ok. Čeprav do tega prihaja pogosto. Nekatere imajo rahel izcedek v času, ko bi morale imeti M ali ovulacijo, najbrž zaradi hormonov. Od kdaj pa temu rečejo vgnezditvena krvavitev ( kar naprej tukaj ene to pišejo), mi pa ni jasno.
Ampak jaz sem pri vseh nos. krvavela oz. imela izcedek. Tudi takrat, ko bi morala imeti M. Sploh pri prvi nos. sem mislila, da imam M, pa ni bila. Samo nikoli mi ni noben G govoril o vgnezdit. krv., pa sem jih precej skozi dala med obiski urgenc.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   vprašanje
7.4.2005 10:24:56   
Kris
Gina,

kako dolgo si pri prvi nosečnosti krvavela?

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   vprašanje
7.4.2005 10:35:34   
CIPRESA
Jaz sem krvavela zaradi vgnezditve - po mnenju moje ginekologinje. Ampak sem točno vedela da to ni M ampak da je to nekaj drugega, ker se je krvavitev pojavila v 5/6t nosečnosti in takrat pravi moja ginekologinja se šele lahko govori o ugnezditvi. Prej plodek sploh še ni viden.... nevem no tako razlago sem dobila jaz.
Krvavela pa sem najprej en večer prej ena kapljica na hlačkah take bolj roza vodene barve, pa sem mislila da že malo pretiravam, potem pa drugi dan se mi je pa v službi kri kar ulila in sem popokala vse stvari in direkt k ginekologinji. Potem pa sem morala ležat in krvavitve je bilo vsak dan manj in po 5 dneh je prenehalo. Danes je hvala bogu vse O.K.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   vprašanje
7.4.2005 11:28:40   
Kris
O, Cipresa - zlata si.

Jaz nikoli prej nisem imela večer prej kapljico krvi -vodeno. Ko se je pojavila je tekla vsaj 4 -5 dni. tokrat je bilo drugače. Samo dva dni???

Nisi pomislila, da je M:hudicek:?! Ker zdaj sama še nič ne vem. Lahko, da je M:hudicek: -v olj čudni obliki ali pa vgnezditev. Kako naj vem?
Si ti že pred tem vedela, da si noseča?

Hvala ti.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   vprašanje
7.4.2005 13:27:15   
CIPRESA
Ja Kris sem vedela tam okrog 20 novembra 2004 sem naredila test, 6 decembra(ta datum si bom zavedno zapomnila) pa me je kar oblilo-kri???? Sem vedela da ni bila M zato sem kar takoj odvihrala k ginekologinji. Pri tebi je res možno da je M če bi naj jo sedaj dobila. To se dogaja pri velikih nosečkah, da kljub temu da so noseče še vedno malo krvavijo-to ni nič čudnega pravijo.

To sama pomoje ne moreš vedet najbolje d greš k ginekologu in tam boste videli kako naprej. Lahko je 1000 stvari, zato ti predlagam da greš k ginekologu in pač poveš svojo zgodbo, on te bo pregledal in ti najbolje znal svetovat - pa še pomirjena boš.

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   vprašanje
7.4.2005 13:32:00   
Kris
Cipresa,

hvala ti. Uživaj, srečka nosečka.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   vprašanje
7.4.2005 14:28:07   
Barby1
Jz sem noseča približno kaksen mesec in iz dneva v dan me je strah da ne bi začela krvaveti. Imela sem že dva spontana splava in zdaj s strahom hodim na Wc, da slučajno ne bi zagledala kri.
Jaz ti priporočam, da greš takoj k ginekologu in ne cakas niti sekunde vec. Zame se pač te krvavitve niso dobr končale.:zajcek:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   vprašanje
7.4.2005 18:55:16   
Gina
Kris, ne vem, če sem jaz merodajna, ker toliko kot sem jaz krvavela, zelo redkokatera. Pa na koncu se je vse srečno končalo! Pri prvi nos. sem krvavela mislim da 8x. Vsakič po 3-7 dni, le prvič več kot 14 dni. Pri drugi nos. sem krvavela samo 1x, pa takrat huje kot pri M. Pri tretji nos. nisem bila niti 1 dan brez vložka. Krvavela (rdeče rjavo) sem vsak mesec vsaj 14 dni, pa še vmes taki rahli, komaj vidni izcedki. Skratka, ni bilo fajn.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?