|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje
30.5.2007 20:18:29   
nInAzWeRiNa
dan,z mojim dragim se že nekaj časa odločava za user posted image , zanima pa me, ker namreč jem cilest tabletke in bi jih samo še ta mesec do konca če bi bilo lahko kaj ful narobe če bi zanosila že mesec po opustitvi tablet-čeprav vem da je zato zelo malo možnosti pa me vseeno zanima, ker pravijo, da ni dobro vsaj kakšne tri mesce še...
lp.user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vprašanje
30.5.2007 20:22:12   
Anitka
Ni nič narobe, če zanosiš takoj prvi mesec. Iz prve roke - moja sestra je zanosila takoj naslednji mesec in je sedaj ponosna mamica 2 leti in pol starega sinčka.

Tako da veselo na delo in upam, da bo uspeh čimprej tu.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2007 20:24:14   
nInAzWeRiNa
hvala,držim pesti tudi zate!user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2007 6:12:32   
Anonimen
Jaz sem jemala tabletke Cilest in sem zanosila po 2 mesecih od zadnje tabletke. Žal pa nosečnost ni trajala dolgo, samo 10 tednov, ker sem imela ss.Drugač pa tabletke ne škodijo, in naj bi se že po enem mesecu izločile vse sestavine tablet. Tabletke so samo hormoni, ki jih ima žensko telo, nič drugega.

Tinkara

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2007 7:50:35   
sasa78
Jaz sem prvič zanosila po 3 mesecih jemanja tabletk. Moga g je rekla da nekje po 3 mesecih. Se mi je pa lani zgodilo - da sem zaradi zdravja prenehala s tabletki in sem takoj zanosila - prvi mesec in potem sem ga tud izgubila po 14 dnevih ko mi je je test pokazal user posted image user posted image .

A je tuki katera, ki je zanosila kljub tabletkom? Seveda rednim jemanjem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?