Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 10.3.2007 12:32:27
|
|
|
|
Erdbeere
|
če imaš otroka vpisanega in ne obiskuje vrtca je po moji logiki (ni rečeno d aje res) potrebno plačat oskrbnino, no ja je pa tudi odvisno po mojem iz kje si, če je v vrtcu dren te verjetno ne bodo gledali, da bi ti talebala a bo otrok šel v vrtec ali ne...pa tud jaz bi na tvojem mestu otroka dala v vrtec, ker mu zelo koristi, sicer mogoče z 2mi leti še ne potem pri 3-eh letih pa vsekakor.
|
|
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 10.3.2007 12:42:09
|
|
|
|
til
|
Sicer ne vem kako je pri vas pri nas lahko otroka vpišeš ampak samo do konca februarja, če pa je mesto še prosto ti ga vzamejo kadarkoli. In ko ga vpišeš ti potem tako ali tako pošljejo kdaj prideš dvigniti papirje( to naj bi bilo enkrat mislem, da junija če se ne motim) in če ne prideš te smatrajo kot, da nisi več zainteresirana in te avtomatsko brišejo iz seznama.
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 10.3.2007 21:37:06
|
|
|
|
bobika
|
V vrtec jo v vsakem primeru nameravam vpisati. Trenutno oz. dokler se ne zaposlim si pa vrtca ne moremo privoščiti. Upam, da se zaposlim, še predno bo doolj stara za šolo .
|
|
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 10.3.2007 21:39:39
|
|
|
|
lex
|
Po moje je rezervacijo potrebno plačati v večjih mestih. Na "selu" ni treba nič plačat, ker smo veseli da pridejo otroci v vrtec. Imam 2 leti starega otroka, ki rabi družbo in ko je 1 teden doma (sem na bolniški) je siten da znoriš in pogreša vrtec, tako da če imaš možnost jo vpiši - lahko jo tudi v poldnevni program.
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 10.3.2007 21:47:19
|
|
|
|
jasnika
|
V MB-NA POBREŽJU NI MOGOČE VPISAT OTROKA V VRTEC OZ KAO REZERVIRAT MESTO, sory za velike črke, sem jaz želela vpisat sina jeseni samo da bi pol komaj feb 2008 začel hodit v jasli in bi teh 4-5 mesecev plačevala kaj vem morda 30% cene in ne gre rezervirat mesta , tako da nevem kaj naredijo tiste mamice ki delajo kako pol one dajo januarske feb oz pomladne otroke v vrtec, ko se jim izteče porodniška jaz bi ga pa dala v vrtec zato dfa bi si lkahko pospešeno iskala šlužbo, ampak trenutno ni in ni rešitve
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 11.3.2007 9:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole glede vrtca sem kar dolgo premišljevala kaj narediti. Februarja mi je potekla porodniška in sem se prijavila na zavod za zaposlovanje. Začele so kar prihajati ponudbe za zaposlitev in tudi sama sem nekaj prošenj poslala, kaj če jutri dobim kakšno zaposlitev? Pri nas je uradno razpis za vrtec nekje aprila in to naj bi otrok začel obiskovati vrtec šele septembra. Tako sem sama stopila do vrtca in slučajno je nekdo odpovedal in sva dobila prostor z aprilom, vendar samo jutranje varstvo. Čeprav se mi zdi brezveze otroka imeti v vrtcu če sem jas doma in tudi, kako ga plačevati, če imam sedaj minimalni dohodek. Vendar sedaj na zavodu ti ponudijo zaposlitev ti jo moraš sprejeti in jih nič ne briga imaš varstvo ali ne? No varstvo imam, samo upam še lahko na čimprejšnjo zaposlitev in to če bo možno zjutraj.
|
|
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 11.3.2007 10:29:20
|
|
|
|
jasnika
|
ja jaz bi imela sina doma, samo kaj pa če dobim službo, kaj pa takrat, sicer močno upam da jo dobim saj jo res potrebujem, zato bi tudi dala sina takoj v vrtec ko dopolni 1 leto
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 12.3.2007 9:03:49
|
|
|
|
pinki3
|
Ce ga zdaj prijavis, pa ga kasneje ne gres formalno vpisati, ne placas nic. Ce ga ze vpises, pa ga izpises pred zacetkom, ti po mojem tudi ne morejo nic zaracunati. Lahko celo reces, da je iz zdravstvenih razlogov, pa imas naslenje leto prednost. Ce pa je vpisan, ko se vrtec zacne in ga ne izpises, moras pa seveda placevati.
|
|
|
|
RE: vpis v vrtec drugo leto? 12.3.2007 11:46:27
|
|
|
|
jasnika
|
jaa, men ni problema plačat za teh nekaj mesecev ko ne bi hodil v vrtec, ampak bo komaj feb star 1 leto in ga prej NE morem vpisat baje, pol pa tako in tako ne bo prostora
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?