|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpis v vrtec drugo leto?
10.3.2007 11:04:31   
bobika
Se opravičujem ne razumljivosti teme user posted image

Zanima me kako je s vpisom v vrtec, če še ne veš ali bo otrok obiskoval vrtec ali ne?
Rada bi jo vpisala in pri tem ne vem, kako je s tem, če otrok ne obiskuje vrca.
Naša stuacija je takšna: Sama nisem zaposlena in do konca tega leta se še tudi ne nameravam zaposliti (študij). Nato pa računam na zaposlitev. Če ne bi dobila službe bi bila doma in user posted image  ne bi dala v vrtec.
Kaj je potrebno kaj plačati za mesto ali kako je s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpis v vrtec drugo leto?
10.3.2007 12:32:27   
Erdbeere
če imaš otroka vpisanega in ne obiskuje vrtca je po moji logiki (ni rečeno d aje res) potrebno plačat oskrbnino, no ja je pa tudi odvisno po mojem iz kje si, če je v vrtcu dren te verjetno ne bodo gledali, da bi ti talebala a bo otrok šel v vrtec ali ne...pa tud jaz bi na tvojem mestu otroka dala v vrtec, ker mu zelo koristi, sicer mogoče z 2mi leti še ne potem pri 3-eh letih pa vsekakor.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2007 12:42:09   
til
Sicer ne vem kako je pri vas pri nas lahko otroka vpišeš ampak samo do konca februarja, če pa je mesto še prosto ti ga vzamejo kadarkoli. In ko ga vpišeš ti potem tako ali tako pošljejo kdaj prideš dvigniti papirje( to naj bi bilo enkrat mislem, da junija če se ne motim) in če ne prideš te smatrajo kot, da nisi več zainteresirana in te avtomatsko brišejo iz seznama.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2007 21:37:06   
bobika
V vrtec jo v vsakem primeru nameravam vpisati. Trenutno oz. dokler se ne zaposlim si pa vrtca ne moremo privoščiti.
Upam, da se zaposlim, še predno bo doolj stara za šolo user posted image .

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2007 21:39:39   
lex
Po moje je rezervacijo potrebno plačati v večjih mestih. Na "selu" ni treba nič plačat, ker smo veseli da pridejo otroci v vrtec. Imam 2 leti starega otroka, ki rabi družbo in ko je 1 teden doma (sem na bolniški) je siten da znoriš in pogreša vrtec, tako da če imaš možnost jo vpiši - lahko jo tudi v poldnevni program.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2007 21:47:19   
jasnika
V MB-NA POBREŽJU NI MOGOČE VPISAT OTROKA V VRTEC OZ KAO REZERVIRAT MESTO, sory za velike črke, sem jaz želela vpisat sina jeseni samo da bi pol komaj feb 2008 začel hodit v jasli in bi teh 4-5 mesecev plačevala kaj vem morda 30% cene in ne gre rezervirat mestauser posted image user posted image , tako da nevem kaj naredijo tiste mamice ki delajo kako pol one dajo januarske feb oz pomladne otroke v vrtec, ko se jim izteče porodniškauser posted image user posted image jaz bi ga pa dala v vrtec zato dfa bi si lkahko pospešeno iskala šlužbo, ampak trenutno ni in ni rešitve

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2007 9:58:21   
Anonimen
Tole glede vrtca sem kar dolgo premišljevala kaj narediti. Februarja mi je potekla porodniška in sem se prijavila na zavod za zaposlovanje. Začele so kar prihajati ponudbe za zaposlitev in tudi sama sem nekaj prošenj poslala, kaj če jutri dobim kakšno zaposlitev?

Pri nas je uradno razpis za vrtec nekje aprila in to naj bi otrok začel obiskovati vrtec šele septembra.
Tako sem sama stopila do vrtca in slučajno je nekdo odpovedal in sva dobila prostor z aprilom, vendar samo jutranje varstvo.

Čeprav se mi zdi brezveze otroka imeti v vrtcu če sem jas doma in tudi, kako ga plačevati, če imam sedaj minimalni dohodek.

Vendar sedaj na zavodu ti ponudijo zaposlitev ti jo moraš sprejeti in jih nič ne briga imaš varstvo ali ne?

No varstvo imam, samo upam še lahko na čimprejšnjo zaposlitev in to če bo možno zjutraj.

(odgovor članu jasnika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2007 10:29:20   
jasnika
ja jaz bi imela sina doma, samo kaj pa če dobim službo, kaj pa takrat, sicer močno upam da jo dobim saj jo res potrebujem, zato bi tudi dala sina takoj v vrtec ko dopolni 1 leto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2007 9:03:49   
pinki3
Ce ga zdaj prijavis, pa ga kasneje ne gres formalno vpisati, ne placas nic. Ce ga ze vpises, pa ga izpises pred zacetkom, ti po mojem tudi ne morejo nic zaracunati. Lahko celo reces, da je iz zdravstvenih razlogov, pa imas naslenje leto prednost. Ce pa je vpisan, ko se vrtec zacne in ga ne izpises, moras pa seveda placevati.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2007 11:46:27   
jasnika
jaa, men ni problema plačat za teh nekaj mesecev ko ne bi hodil v vrtec, ampak bo komaj feb star 1 leto in ga prej NE morem vpisat baje, pol pa tako in tako ne bo prostorauser posted image

(odgovor članu pinki3)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.3.2007 20:19:29   
Sibil_
Jaz imam pa tu eno vprašanje-tudi jaz sem namreč brez službe.Mi smo prvega sina vpisali pri enem letu v vrtec z namenom, da jaz iščem službo.Ampak mali je bil bolan non-stop, pa smo ga potem izpisali.KAko imate plan delat, če pa se zna zgodit, da boste neprestano na bolniški?

No, jaz imam zdaj drugega in verjetno bom doma do septembra 2008, čeprav mi porodniška poteče feb 2008, ravno zaradi bolezni.

Pa kdo me bo vzel z vsemi bolniškimi v službo?Res bi rada slišala vaše mnenje...

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?