Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 15.4.2008 12:07:18
|
|
|
|
sonchek
|
baby welt buggy fit Lep je.. res je lep..zdej je treba sam še zvedet kok je funcionaln...čak se bom pozanimala pri izkušenih kupovalkah vozičkov... voziček
< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 21.4.2008 13:09:25 >
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 12:41:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 15.4.2008 12:58:11
|
|
|
|
mayci
|
Mi smo imeli trikolesnika z velikimi napihljivimi kolesi, zdaj pa trikolesnika marelo (TFK Buggster), pa se mi ne eden, ne drugi nista zdela nestabilna... Je pa res, da naš mali v vozičku ni skakal in plezal, ampak lepo sedel.
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 15.4.2008 13:50:32
|
|
|
|
kajajaka
|
ne vem, če smo samo pri nas tako štorasti , ampak smo enkrat skoraj prevrnili trikolesnika s prijateljicino punčko... Tako, da smo se sedaj (ko ga tudi samo rabimo) odločili, da vztrajamo pri klasiki- 4 kolesa. Ampak po večini so ljudje zadovoljni...
|
|
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 15.4.2008 19:44:49
|
|
|
|
Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: tina2007 Pozdravljene! Počasi bo potrebno nabavit še športni voziček in zelooo so mi všeč trikolesniki! Sem pa malo negotovo glede stabilnosti zato vas prosim če mi lahko poveste svoje mnenje glede tega. In kako ste zadovoljne z baby welt buggy fit-om in kje ste ga kupile! hvala in lp Priporočam TFK. Sem poskusila vozit TFK in Baby welt pa je TFK veliko boljši. Sploh kolesa ima TFK boljša. Razlika je pa v ceni mislim da samo 50€.
|
|
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 17.4.2008 12:25:56
|
|
|
|
mayci
|
ZmajTolovaj, jaz sem kupila originalno prevleko proti dežju v Rutarju, stane pa pribl. 20 eur.
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 17.4.2008 19:54:55
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
OK hvala!
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 18.4.2008 16:24:59
|
|
|
|
tinaaja
|
v rutarju je nimajo vec,sem jo mogla iz nemcije narocit
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 18.4.2008 19:50:04
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Aha, ja ker vozičkov tudi ne bojo več dobili, kakor mi je tam prodajalka rekla; imeli so samo še temno modrega, ko sem ga šla gledat, in je rekla, da je to vse, kar še imajo, in da nič več ne dobijo. Jaz sem ga potem naročila pri sončku, ampak za prevleko pa ne vem, sem jim poslala mail, pa še ni odgovora. A obstaja kakšna univerzalna prevleka za trikolesnike? Drugač pa ebay.
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 19.4.2008 20:38:27
|
|
|
|
tinaaja
|
Mislim, da rabis za buggsterja kar originalno.. je nadpovprecno sirok jaz sem vzela tukaj, ker je postnina ceneje kot kjerkoli na ebayu http://www.o-baby.de/agr/TFK-Buggster_22000_2.html
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 19.4.2008 20:49:10
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Kaj, ta poštnina velja tudi za Slovenijo? Super, hvala ti!
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 20.4.2008 7:01:04
|
|
|
|
tinaaja
|
Preverjeno - 9,5€€ je bilo za avtosedez + dezna prevleka Pa avtosedeze imajo tud fuuul ugodno proti nasim cenam..
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 21.4.2008 10:31:47
|
|
|
|
jagoga
|
Ali tega TFK Buggsterja dobiš samo v Rutarju in v e- prodajalni Sonček, ali tudi v kateri drugi otroški trgovini? Ali se naslon zniža v ležeči položaj? Rada bi ga videla v živo preden ga naročim preko e-trgovine.
|
|
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 21.4.2008 11:47:07
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jagoga, v Rutarju LJ so imeli samo še enega, ko sem jaz gledala (red kakšnim mesecem), tako da ne vem, ali je še tam; prodajalka mi je rekla, da jih imajo samo oni, ampak ne vem Jaz sem ga tudi hotela vidit v živo, preden ga naročim prek soncek.si, naslon ima dve stopnji, sedeči in ležeči položaj, regulira se z zadrgami ob strani. Ležeči sicer ne gre čisto čisto ČISTO v vodoravno lego, ampak skoraj pa. Naša lepo spi v njem. tinaaja, ti si tudi stolček naročila na tisti spletni strani? Ja, cene so veliko lepše videt kot pri nas . Kako hitro si dobila? Sej ne morem verjet, da imajo tako smešno poštnino ... Bomo mi tudi tu kupovali
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 21.4.2008 12:21:14
|
|
|
|
mayci
|
Jagoga tudi jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da gre naslon dovolj v ležeči položaj za udobno spanje.
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 21.4.2008 12:29:12
|
|
|
|
jagoga
|
Ali je ta ležeči položaj vožička primeren za 4 mesece starega otroka? Ali ima katera kakšno slikico ležečega položaja, da mi jo pošlje na ZS?
|
|
|
|
RE: vozički marele-trikolesniki 21.4.2008 16:22:07
|
|
|
|
tinaaja
|
ja mislim, da je primeren... z adapterji pa lhko uporabljas gor tudi maxi cosi lupinico :) ZT ... prislo je hit, prej kot v 1 tednu od posiljanja. ene 2 dni so pa rabili za to, da so poslali... ja stolcek je bil tudi narocen, sam ne za nas.. video o buggsterju - sneman je v lezecem polozaju http://www.buggy.de/english/buggster.php?farbe=cr
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?