|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vozički hoco
29.1.2007 10:31:36   
mihana
zanima me če katera uporablja oz. se zanima za te vozičke...meni so vizualno všeč najbolj scooter...pa me zanima še vaše izkušnje hvala

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vozički hoco
29.1.2007 11:00:49   
ribica.

Mi uporabljamo Hoco big foot (z napihljivimi kolesi). In sicer ze pri drugem otroku. Jaz sem z njim zadovoljna. Sicer pa tako veš kako je, vsak hvali tistega, ki ga uporablja, drugače ga ne bi uporabljal.

Dobre strani vozička: Premaga vsak teren. Kolesa se ne zatikajo na makedamu, ali čez železniški prehod. Z njim greš lahko tudi čez kak kup snega, ko pozimi skidajo pločnike.  Pa po travi, pa sploh povsod.  Pa zelo fajn je ročaj, ki obrne. To ti pride prav kadar  močno sveti sonce. Ti samo obrneš roč, pa je problem rešen. Ali pa kadar močno piha  enostavno obrneš otroka v drugo stran.  Pa streha je narejena tako, da se da zadnji del odpet in lahko v poletni vročini oprabljaš samo zgornji del za senco, zadaj pa je odprto in zračno. Ta del strehe, ki ostane, lahko tudi potegneš čisto naprej. Včasih to pride prav. Recimo da se sprehajaš poleti, pa ker ne hodiš ravno vedno v isto smer (vedno te nekje zaslepi sonce) in da ti ni treba obračat ročaja vozička, samo povlečeš strehico čist naprej ali nazaj.

Slaba stran: Ni tako zelo vodljiv,  kot tisti z vrtljivimi kolesi. Ampak se ga pa zelo lahko vozi drugače, ne rabiš porivat kot nor. Mi smo uporabljali  tud marelo, ki jo moraš v primerjavi z big footom porivat kot norec, ampak je pa zelo fajn vodljiva. Seveda pa je od tebe odvisno, kaj ti je bolj pomembno.

(odgovor članu mihana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vozički hoco
29.1.2007 16:44:22   
Bonnie_RR
Mi imamo hocotov voziček. user posted image

Kar se tiče uporabnosti in funkcionalnosti, smo z njim zelo zadovoljni. Je res vsestranski voziček.

Pomanjkljivosti (moje mnenje) :
- tudi, ko se zloži, zavzame veliko prostora
- precej težek

Kar se pa vrtljivih koles tiče, so pa zdaj v prodaji že takšni z vrtljivimi sprednjimi kolesi (videla sem jih v Rutarju v MB). Mi imamo sicer nevrtljive, ampak se navadiš in ti to sploh ni več noben problem. user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.