|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vozički...
19.5.2006 20:21:08   
MALINČICA
Ojla!

Dajte mi prosim povedati tiste, ki ste že kupovale vozičke, kaj pravite se splača dati dosti denarja za voziček ali ne oz. če se splača kupiti tudi rabljenega....?
Doma imamo pred hišo do glevne ceste 300m makadama, zato mislim, da bi moral voziček imeti velika kolesa.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vozički...
19.5.2006 20:52:14   
Primoza
Mi smo kupili (malo) rabljenega, povsem ohranjega trikolesnika ABC Design, za 21000 sit. Je preživel vse podvige. Pri prvem smo kupili rabljeno štirikolesno Inglesino, ki se je tudi obnesla, samo težje jo je bilo voziti čez kamenje in korenine.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 20:58:38   
Anonimen
Splača se ti kupit tak voziček, ki ga boš dejansko rabila. Če imaš veliko makedama, se ti vsekakor splačajo velika kolesa, čeprav se mi teh 300m ne zdi veliko. Sama imam tudi nekaj makadama, vsak dan, nimam velikega vozička pa nimam nobenih problemov.

Meni se zdi pomembno še to, da gre voziček zlahka v avto, da sem enostavno mobilna. Zato so boljši "marela" vozički, ki so manjši. 

Vsekakor premisli, kje in kako boš voziček rabila. Po mojih izkušnjah se ti splača kupiti takega, ki bo ustrezal tvojim potrebam. Že tako ali tako si z otrokom veliko doma in če imaš še voziček, ki ti "dela probleme", se od doma odpraviš še težje.

Sem pa slišala par pripomb od prijateljic, ki so kupile "poceni" voziček. Njihova glavna pripomba je bila, da so težki in da gredo težko v avto.

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 21:15:06   
Anonimen
300 m makedama se meni ne zdi tako malo. jaz bi kar voziček z napihljivimi zračnicami kupila. kakšnega lahkega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 22:25:31   
sarazan
Evo, imaš ravno akcijo na soncek.si. Voziček za vse terene....

http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/6494/Peg_Perego_GT3_Completo_Toffe_PROMOCIJSKA_CENA_in_DARILO_/-/

PS: Moja kolegica je kupila že 3 rabljene vozičke in še vsak se ji je zlomil user posted image . Očitno ima res smolo.
Če kupuješ rabljeno robo, pazi, da ti prodajalci kaj ne prikrijejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.5.2006 8:29:43   
kati*
mi smo kupili leto dni rabljenega in zelo lepo ihranjenega PP Pliko z lupinico. Smo čist zadovoljni in tud po makadamu se dokaj redno vozimo (doma imamo en kos poti makadam, pa tud v tivoliju smo velikokrat), pa ima male gume.

lp, K

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.5.2006 8:30:05   
SaaS
Meni se zdi, da se splača premislit, za kaj in kje ga boš rabila. Se boš večinoma vozila po asfaltu, makadamu ali gozdnih poteh? Ga boš veliko zlagala v avto in ven ali zelo redko? Jaz sem šla z avtom do trgovinr in ga zložila v prtljažnik, preden sem se odločila za nakup. Boš kombinirala z lupinico, potem je dobro, da kupiš iste firme, da paše skupaj. Je to prvi otrok in računaš, da ga boš kasneje še kdaj rabila? Pa še to. Voziček gledaš celo porodniško vsak dan in če ti že od začetka "gre na jetra", po mojem na sprehodih ne uživaš pol toliko kot bi lahko.
Sem pa prepričana, da so tudi vozički, ki ne stanejo ogromno denarja in so v redu. Ne vem kako je z rabljenimi, po mojem so vredu. Vendar verjetno tisti, ki so dobro ohranjeni, niso veliko ceneje kot novi v trgovini. Vsaj kolikor sem jaz gledala.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.5.2006 11:56:19   
anjaa
midva sva vzela voziček iz paketa. moram rečt da ni slab! imam sicer daewoo matiza tako da v prtlažnik ga en spravim ker imam notri polno neke krame, ampak tako ali tako pa se bomo do 5 meseca ( dokler ne bo primeren športni del ) vozili skupaj z očijevim avtomobilom enoprostorcem. trgovine imamo zelo blizu, tako da bom šla brez avtomobila. če pa bom šla sama kam na hitro do lj ali kam drugam, pa jo bom nesla v lupinici. za kasneje ko pa bo lahko sedela že v športnem delu, pa bomo ta voziček uporabljali na sprehodih doma in družinskih izletih, če pa bom šla kam sama pa bom vzela marelo.
no, mogoče me malo rešuje tudi to da živim v kranju, v neposredni bližini banke, pošte, trgovin. v lj bi bil zagotovo večji problem ker rabiš avto ves čas, tudi če potrebuješ iz trgovine kakšno malenkost.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?