Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 12:47:57
|
|
|
|
NinaŠ
|
jaz ga imam, pa sem se ga kar hitro privadila - no zdaj po dveh letih in pol ga itak obvladam v nulo Ja, je pa velika razlika vozit npr. Quinnija ali mojega Hauka. Sem pa rekla, da za tretjega otroka pa novega kupim (samo bo 4-kolesnik).
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 14:49:08
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz imam tudi Haucka s sprednjim nevrtljivim. Mi sploh ni panike. Res pa je, da je lažje, če je vrtljivo.
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 15:17:00
|
|
|
|
cinci
|
jst mam tud haucka s sprednjim nevrtljivim kolesom,pa tud ni blema,razen če hočjo otroc vozit jim je treba pa skoz pomagat...ja tko pač je
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 19:56:30
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jaz ga tudi imam in pravim isto kot Neja - za tretjega si pa kupim novga štirikolesnika! Men pa je panika in sicer ko naložim not mojega 14- kilskega tavelikega in potem komaj speljem ovinke .
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 20:08:28
|
|
|
|
KBM
|
Jaz imam pa od ABC Design Sinus3 in tudi ni sprednje kolo vrtljivo in sem se navadila mi ne dela problemov - imam pa v načrtu kupiti Quinny Zapp
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 20:47:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sme imela Haucka Road Runnerja z fiksnim sprednjim kolesom. Ampak ker voziček tehta samo 9 kil, res ni bilo ampak čisto nobenega problema. Če bi še enkrat kupovala voziček, bi kupila enakega.
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 21:22:09
|
|
|
|
Peli
|
Jaz imam quinnya model fashion 3 xl, ki je nekoliko starejši model in ima fiksno prvo kolo ampak mi je čist v redu sm se ga takga navadla. Itak se pa navadno tako opiram na voziček da greva samo po dveh - k bi "šajtrgo" vozila .
|
|
|
|
RE: voziček z nevrtljivim sprednjim kolesom?! 23.8.2006 22:56:47
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Jaz imam štirikolesnika, ki ima vsa kolesa fiksna. Za vozit ni problema, sem se takoj navadila, problem je pa pri prevažanju (v avtu), ker ima res velika kolesa.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?