|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček knorr
21.4.2006 10:31:44   
bonbončica
živjo punce!!

A kej uživate v prelepem sončku?? :-)

Mene pa zanimajo vozički knorr. Sem gledala v arielu, pa je 79 tisoč, pol sem pa gledala na internetu nekje v nemčiji so pa za 48 tisoč isti. Pa me zanima, če majo kje tut v avstriji take, če kera ve??
pa kako se kej obnesejo, mene moti sam to, da se prednja kolesa ne vrtijo.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček knorr
21.4.2006 10:45:39   
lucika
v toysovem katalogu so tudi. pa v neckermanovem je pod 50.000; meni se zdijo fajni, kolk sem po slikah gledala... so pa veliki.
me caka isto delo: najdit najboljsi vozicek. in sem se v fazi, ko pojma nimam kaj je pametno in kaj ne.
zgledajo pa kar ok, res.

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2006 11:26:01   
*goldfish*
Ja, v toysovem katalogu so trije. Cena: od 190 € do 250 €

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2006 13:07:25   
bonbončica
kako se pa kaj obnesejo kolesa, ki se ne vrtijo? A je res fajn zoprno?

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2006 13:18:55   
bonbončica
ej punce, v katerem tojsovem katalogu to? a to v Toys r , to je ta trgovina v avstriji? Ker sem šla gledat na to internetno stran pa ne najdem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
21.4.2006 14:34:42   
*goldfish*
ja, jaz sem bolj male sorte in sem peljala prijateljčino pupo, pa so bila na vozičku taka velika napihljiva kolesa, nevrtljiva in meni je to delalo veliko problemov.

So pa vozički v novem Toys'R'Us katalogu!

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2006 8:20:22   
bori1
Tudi mene zanimajo ti vozički, aktualnega kataloga sedaj ni, naročila sem Babies 'r'us. Ima katera katalog doma?

lp, Bori1

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2006 15:14:49   
anjaa
mislim da je katalog babies r us obljavljen nekje na netu, če se ne motim celo na njihovi spletni strani! obsega pa okoli 8 strani

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Trombofilija lahko v nosečnosti povzroča z...
Ženska s trombofilijo se lahko sooča tudi z zmanjšano možnostjo zanositve, in če ostane noseča, s pogostimi spontanimi s...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.