|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček iz zavitka D
19.7.2006 10:31:56   
LUNA06
Ojla!

Ali morda katera ve kakšen voziček se dobi v Zavitku D za novorojenčka.Sej na slikci sem ga vidla, sam ne vem a se ga da lahko tud v sedeč položaj, oz. da skrajšam, kolko časa je uporaben?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček iz zavitka D
19.7.2006 10:36:32   
Maxica
http://www.novorojencek.com/zavitekD.php
O tem je bilo že precej napisanega, uporabi iskalnik. Mislim pa, da je precej neroden, se ga težko zloži in je precej težak.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: voziček iz zavitka D
19.7.2006 10:37:04   
MarijaPo
Menda se ga da videt v Arielu, tako kot tudi vse ostalo, kar dobis v zavitkih a, b, c in d, pa na materinski soli v ljubljani ga imajo razstavljenega.
Srecno!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: voziček iz zavitka D
19.7.2006 12:35:02   
inara
Jaz osebno ti toplo odsvetujem, ker so to zelo težki in nerodni vozički.Raje vzemi denar in si potem najdeš kaj boljšega v kaki akciji v baby centru.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: voziček iz zavitka D
19.7.2006 13:36:56   
SašaR
Moja kolegica ga ima, in je z njim zelo zadovolna. Res je malo težji, vendar ga je komot zložila v prtljažnik pegueot 106 (brez police). Drugače pa je kar fajn za voziti in mislim, da če ga nimaš in ti je všeč ni zgrešeno ga vzeti.
Tudi jaz sem mislila kako je smotan, potem pa ko sem videla kaj ona vse počne z njim sem pa spremenila mnjenje. Otrok bo star eno leto in preden pride do hiše ima grozno strm in dolg klanec, pa gre. Mali ni več tako zelo majhen, pa gresta vsepovsod s tem vozičkom.
Odločitev je pa tvoja.


_____________________________

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: voziček iz zavitka D
20.7.2006 9:56:39   
Luns
Jaz bi na tvojem mestu raje vzela denar. Premisli kje boš voziček uporabljala, ali se boš večinoma sprehajala po mestu ali v naravi po makedamu. Za v mesto je vsekakor bolj praktična marela, za v naravo pa potrebuješ nekaj z večjimi kolesi. Mi smo bolj v naravi in imamo trikolesnika, smo zelo zadovoljni. Vzela pa sem denar in kupila rabljenega z košaro, voziček je bil skoraj nerabljen zdržal bo našega razgrajača in še kašnega. hočem ti reči da za denar ki ga dobiš namesto paketa lahko kupiš nov voziček, niso vsi tako dragi še posebej ko so akcije, lahko pa tudi malo pobrskaš za rabljenimi ljudje porodajajo tudi praktično nove. Oglej čsi voziček iz paketa če ti tak odgovarja ga vzemi, drugače pa raje vzemi denar in kupi sebi primernega. Lp

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: voziček iz zavitka D
20.7.2006 10:06:18   
LUNA06
Ja tud mi smo z vasi, tko da mestna vožnja skoraj odpade.Samo ne vem kje se da vidt ta voziček, povsod so mi rekli, da so paketi zapakirani in se ga ne da videt.Ma sej verjetno bom uzela rajš avtosedež, pa kupila res primeren voziček.Sigurno pa bom kupila novega, ker nameravava imeti tri otroke, in če se bo dalo z majhnimi starostnimi razlikami.

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: voziček iz zavitka D
23.7.2006 23:33:19   
urbancek
Jaz ga imam in sem z njim zelo zadovoljna, saj tudi mi živimo na vasi in grem z njim lahko povsod. Tudi v najbolj strme travnike rinem z njim, pa oba otroka lahko vozim v njem, kar za druge dvomim, če bi se dalo brez dodatne poličke.
Res je bolj neroden za zlaganje in težak, vendar se tudi to da. Mi imamo sedaj, če gremo v trgovino, marelo, ker zavzame manj prostora v avtu.

Lp

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?