Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
voziček iz darilnega paketa ob rojstvu? 3.9.2004 13:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja prijateljica ga je vzela in je jezna kot :hudicek::hudicek:, se mi zdi, da je najbolje denar pobasat in potem kupiš stvari, ki so ti všeč, za denar dobiš recimo čist kvalitetno marelo (Peg Perego), dokupiš lupinici, kijo potem uporabljaš kot avtosedež into je to! :ups:
|
|
|
|
voziček iz darilnega paketa ob rojstvu? 3.9.2004 15:02:33
|
|
|
|
beti 1
|
Moja sestra ga ima in ker je zelo nezahtevna oseba se nad njim ne pritožuje. Rabiš pa ogromen avto če ga hočeš notri stlčit, pa še nobenih pametnih navodil za uporabo ne dobiš. Je fejst težak. Če mene vprašaš se bistveno bolj splača paketek z lupinico, ker je glede na teste res v redu. Pa previjalna torba, ki jo dobiš zraven je zakon. lp beti 1
|
|
|
|
voziček iz darilnega paketa ob rojstvu? 3.9.2004 17:39:36
|
|
|
|
Annny
|
Tudi jaz sem vzela denar.
|
|
|
|
voziček iz darilnega paketa ob rojstvu? 7.9.2004 19:06:58
|
|
|
|
Annny
|
Nam so ta voziček pokazali v materinski šoli (poleg ostale vsebine paketov) in moram reči, da se mi zdi precej okornega železja..Najbrž je res muka za nosit ali zlagat v avto...ampak odvisno od človeka, za kam ga rabi.
|
|
|
|
voziček iz darilnega paketa ob rojstvu? 7.9.2004 19:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
to je res da odvisno za kam ga rabiš, vendar ali ni bolje za isti denar kupiti voziček, ki bo vzdržljiv, lep, lahek in ki ga lahko daš v vsak avto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?