|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček implast bolder
1.2.2011 10:15:53   
Sasheen
Pozdravljene

bi imela vprašanje za tiste, ki imate implastove vozičke...baje nimajo iso fixa, me pa zanima ker je baje isti kot maxi cosi, če je katera probala dat lupinico bolderja v iso fix od maxi cosi?? jaz se spogledujem s tem http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-eco-line-i913.shtml čeprav bi ogrodje oziroma kolesa imela kot tale http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-bolder-sd-eco-line-i920.shtml?tselimage=3145#images saj so kolesa na eni osi in verjetno vrtljiva za 360° samo barva mi je pa pri prvem fenomenalna..

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček implast bolder
1.2.2011 10:38:54   
Aninchy
Jst sm ga hotla nabavit za našga sončka, pa sem potem našla neki druga, sm rekla, da pri naslednjem bom pa res tega vzela! No, pa vidim, da še dobro da nisem, ma moja kolegica tega SD pa je rekla, da je klump od klumpauser posted image user posted image tak da sem bla pol vesela, da nisem.... Menda tist kar bi moglo it gor in dol in sem in tja sploh ne gre, tisto kar bi moglo pa skupi držat pa kr škripa in razpadauser posted image Pa ti kolesi pr SDju se menda velikrat, ko hočeš zasuknit skupi zaletijo, v glavnem do amena ga je skritizirala in menda so ga vse, ki so ga mele kritiziraleuser posted image sori, nočem bit slaba reklama, ampak jst sem bla tok žalostna, ko sem zvedla, ker mi je bil pa res naj naj. Ampak tudi podvozje od trojke, tak ko pri tebiuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2011 12:45:08   
Sasheen
hm zanimivo....ker vem, da so ravno na ringaraji že imele debato o implast vozičkih in so jih ful hvalile...

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2011 20:40:21   
Aninchy
jap, tud baby boom so hvalile, pa sem sama preskusla da je podn od podnauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2011 21:13:08   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

ma moja kolegica tega SD pa je rekla, da je klump od klumpauser posted image user posted image tak da sem bla pol vesela, da nisem....

hvala enako. Sem kupovala drug voziček in sem bila res stroga pri izboru, navduševala sem se tudi nad tem, po natančnem pregledu in pogovoru s kolegico, ki ga ima sem ugotovila, da bi bil nakup zgrešen. Za moje pojme je precej nedomišljen, slabo se zlaga, sedež moraš odstranit, hrbtišče košare se spreminja z neko kovinsko plačko, pa še to moraš narest preden otroka notri odložiš, ker je pod jogijem, mah preveč enih šlamparij. saj je pri vsakem vozičku kaj, samo odločit se moraš kaj te moti in kaj ne

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2011 19:48:08   
scarlett_
Jaz imam Implast 3 in nimam drugega za napisat kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katastrofa od vozička .. sploh ne vem kaj še skup stoji, pa ga zelo malo uporabljam ..

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2011 19:37:30   
Sasheen
IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_

Jaz imam Implast 3 in nimam drugega za napisat kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Katastrofa od vozička .. sploh ne vem kaj še skup stoji, pa ga zelo malo uporabljam ..

sem šla dane s pogledat tele bolderje, minilo me je samo zaradi tega ker tista zaščita, da otrok, če imaš odptega ne gre stran???????? potem razmišljam kaj naj ko bo otrok zrasel in ko ga bom dajala v voziček vsakič zvijam nogice, da ga bom normalno spravila noter...doktorat bom naredila iz vozičkov

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.2.2011 21:33:02   
scarlett_
Sasheen, pri meni gre tista zaščita normalno stran, oz. je zdaj, ko imam športni del še bolj položen, sploh še nimam gor .. ampak voziček ti (to je pač moje osebno mnenje) vseeno odsvetujem. lp

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.2.2011 21:49:52   
bubu_bibi
Pri otroških vozičkih raje vzemi Takko-ta; ga ima moja prijateljica in tudi jaz se ogrevam za nakup, sploh v primerjavi z Implastovimi. Pa še ogromno barvnih kombinacij imajo.

Pričakala sva! :)

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.2.2011 8:01:25   
Sasheen

Sasheen, pri meni gre tista zaščita normalno stran, oz. je zdaj, ko imam športni del še bolj položen, sploh še nimam gor .. ampak voziček ti (to je pač moje osebno mnenje) vseeno odsvetujem. lp
a

zdej mi pa ni več nič jasno...a pri 4 ne gre tist ročaj stran, pri trojki pa ja...ker 4 majo razstavljeno v murglah in me je takoj opozoril, da ta ročaj ne gre stran in ko je otrok večji se je treba pač mal pomatrat...

Neposredna povezava do sporočila: 10
10.2.2011 8:04:46   
Sasheen
IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi

Pri otroških vozičkih raje vzemi Takko-ta; ga ima moja prijateljica in tudi jaz se ogrevam za nakup, sploh v primerjavi z Implastovimi. Pa še ogromno barvnih kombinacij imajo.

ja mi je fant tam predstavil tudi takota pa ne vem, nekaj me ni pritegnilo na njem...bolderja zdej definitivno ne bom vzela, ker me moti neodstranljiv ročaj na športnem sedežu.

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.2.2011 9:26:29   
scarlett_
Sasheen, verjetno je res tako, ker jaz imam Bolder 3 in ročaj mi gre stran.

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.2.2011 12:04:41   
Sasheen
sem se odločila tako nobenih poljskih, kitajskih vozičkov, čeprav so lepi

sem na PP GT3 ali nekaj od quinnyja

več glav več ve in na koncu ugotoviš, da sta barva in videz najmanj pomembna...

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.2.2011 12:11:12   
scarlett_
user posted image
Škoda, ker jaz takrat nisem tako razmišljala .. no, bom pa enkrat zamenjala vozek sigurno, samo da moža prepičam, ker se jezi, da sem ga toliko časa zbirala, zdaj naj ga pa imam .. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.2.2011 15:26:14   
Sasheen

user posted image
Škoda, ker jaz takrat nisem tako razmišljala .. no, bom pa enkrat zamenjala vozek sigurno, samo da moža prepičam, ker se jezi, da sem ga toliko časa zbirala, zdaj naj ga pa imam .. user posted image user posted image user posted image user posted image

ja tudi jaz se tega bojim, da ko ga bom zbrala na koncu ne bom zadovoljna in bo dec zihr znoru, hehe, ker tok kompliciram in zbiram

Neposredna povezava do sporočila: 15
12.2.2011 11:54:55   
maja 27
Drage bodoče mamice, sama imam Implast bolder 3 voziček, ki sem ga kupila lani julija in je v uporabi od oktobra naprej, tako da šele 3 mesece in je katastrofa od katastrofe......
Začelo se je s kolesi, ki so ob uporabi pričela odpadati...... Enostavno smo bili na sprehodu, ko so gumbki za pritrjevanje koles enostavno odpovedali in si kolesa pritrdil, ampak kljub vožnji so odpadla. Tako, smo se odpravili na sprehod z vozičkom in mami ga je vozila ati pa hodil ob strani in z nogo popravljal kolesa. SRAMOTA...
Ker nam je bil voziček še vedno všeč smo spor s prodajalcem želeli na lep način rešit, ampak kaj se dogaja sedaj? Mi imamo nevaren voziček, ki ni za uporabo on pa naš denar.. In sedaj smo od 3.1.2011 do dan danes  v sporu in brez varnega vozička. Takrat nam je tisti gospod prodajalec priznal napako in dejal da je nov model vozička zgrešen in je to napaka modela. Saj v voziček s takimi kolesi ne upam dat otroka, kaj če slučajno kolo odpade? Voziček škripa kot stara "šajtrga", tako da se otrok vsakič zbudi v vozičku namesto zaspi. user posted image user posted image user posted image

Etika podjetja in njihova odgovornost do strank? Tukaj pa nimam kaj za rečt, saj oni še tega niso spoznali in se raje ne bi spuščala v grde podrobnosti, če pa vas zanima pa ....

Po voziček raje v Baby center ali podobno trgovino, kajti tam ste res stranke in se za vas potrudijo, ali vam vrnejo denar ali pa dobite nadomestni voziček, dokler vam ga ne popravijo... Nihče me ne plačuje za reklamo, ker mi je vseeno ali Baby center ali Pikapolonica samo spletna prodaja nikakor ne.. TO JE MOJE MNENJE

DRAGE NOSEČKE TO JE MOJA IZKUŠNJA VE PA LE PREMISLITE V KAKŠNEM VOZIČKU BOSTE VOZILE SVOJE OTROKE

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.2.2011 12:01:36   
maja 27
Ja dejansko paše jajčka Maxi Cosi na voziček Implst z adapterji. tudi  mene je to zanimalo, ko smo spraševali prodajalca pa nam je trdil da ne, pol pa sem na Poljski strani vidlada so jih prodajali v kompletu, pa se poklicala trgovca in želela sprobat in je pasalo. Jajčka je enako malo plesala kot Implastova, ni se čisto fiksno pritrdila. Ampak kot nezadovoljna uporabnica tega vozička ti ga čisto odsvetujem.....
Res je podobno ogrodje kot od Mura 3, ampak samo na izgled drugo pa je čisto drugačno....

(odgovor članu Sasheen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.2.2011 12:03:10   
scarlett_
IZVIRNO SPOROČILO: maja 27

Drage bodoče mamice, sama imam Implast bolder 3 voziček, ki sem ga kupila lani julija in je v uporabi od oktobra naprej, tako da šele 3 mesece in je katastrofa od katastrofe......
Začelo se je s kolesi, ki so ob uporabi pričela odpadati...... Enostavno smo bili na sprehodu, ko so gumbki za pritrjevanje koles enostavno odpovedali in si kolesa pritrdil, ampak kljub vožnji so odpadla. Tako, smo se odpravili na sprehod z vozičkom in mami ga je vozila ati pa hodil ob strani in z nogo popravljal kolesa. SRAMOTA... Voziček škripa kot stara "šajtrga", tako da se otrok vsakič zbudi v vozičku namesto zaspi. user posted image user posted image user posted image

Podpis

< Sporočilo je popravil scarlett_ -- 12.2.2011 12:04:13 >

(odgovor članu maja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.2.2011 12:09:01   
scarlett_

Ja dejansko paše jajčka Maxi Cosi na voziček Implst z adapterji. tudi  mene je to zanimalo, ko smo spraševali prodajalca pa nam je trdil da ne, pol pa sem na Poljski strani vidlada so jih prodajali v kompletu, pa se poklicala trgovca in želela sprobat in je pasalo. Jajčka je enako malo plesala kot Implastova, ni se čisto fiksno pritrdila. Ampak kot nezadovoljna uporabnica tega vozička ti ga čisto odsvetujem.....
Res je podobno ogrodje kot od Mura 3, ampak samo na izgled drugo pa je čisto drugačno....

??????????????????
RES??? Midva sva šla namreč zdaj zaradi tega kupovat marelo, na katero se lahko z adapterji pritrdi Maxi Cosi lupinica. Tudi nam je namreč prodajalec trdil, da ta lupinica nikakor ne paše gor.

(odgovor članu maja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.2.2011 12:14:55   
maja 27
Prizkušeno, če želiš ti lahko pokažem sliko .....   Bili smo pri njemu lani julija ko smo se odločali za nakup in takrat smo testirali v prisotnosti prodajalca, ki nam je pri vsem tem pomagal in videl, da paše tako da je od takrat naprej vedel. Po računu gledano je bili to 21.7.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 20
12.2.2011 12:17:00   
maja 27
Prizkusili smo z lupinico mislim da prejšni model in lupinico Maxi cosi, ki je bila stara 6 let in sta pasali obe ampak samo s pomočjo Implastovih adapterjev.

(odgovor članu maja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.2.2011 12:18:34   
scarlett_

Prizkušeno, če želiš ti lahko pokažem sliko .....   Bili smo pri njemu lani julija ko smo se odločali za nakup in takrat smo testirali v prisotnosti prodajalca, ki nam je pri vsem tem pomagal in videl, da paše tako da je od takrat naprej vedel. Po računu gledano je bili to 21.7.2010.

Aha, no mi smo ga naročili že maja, tako da očitno pri nas še ni vedel .. Vsaj nekaj ..

(odgovor članu maja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.