Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voziček chipolino futura 28.4.2009 21:00:47
|
|
|
|
thaiss
|
kot v opisu piše, voziček nima košare- ima samo športni del Otroški voziček Chipolino FUTURA je futuristično oblikovan, visokokvaliteten otroški voziček. Modne barve ga naredijo še bolj prepoznavnega in drznega. Tako vi kot vaš malček se boste ob uporabi nove Future počutili odlično. Poleg vrhunskega dizajna in uporabnosti ter lahkotnega upravljanja, ponuja ta otroški voziček še mnogo odličnih tehničnih rešitev, ter dodatne opreme, med drugim tudi nahrbtnik za mamico ter zaščitno prevleko za malčkove nogice. TEHNIČNE LASTNOSTI: - okvir iz aluminija - nastavljivost hrbtišča omogoča 3-položaje, vključno s popolnoma ležečim - ročaj za upravljanje nastavljiv po višini - zavora - vsa kolesa vzmetena - možnost zaklepanja sprednjega kolesa - strehica s prozornim senčnikom, okencem in žepom - zelo velika nakupovalna košara - pladenj z nosilci za pijačo za otroka in mamico - zložen prostostoječ - nahrbtnik - zaščitna prevleka za nogice - možnost potovalnega sistema, kompatibilno z avtosedežem EUPHORIA - teža: 11,5 - dimenzije (DxŠxV): 109x58x102 - zložen: 49x58x84 AVTOSEDEŽ EUPHORIA - ZELEN Koda: STKE00011 Običajna cena: 115,00 EUR (27.558,60 SIT) Spletna cena: 96,90 EUR (23.221,12 SIT) , prihranek 15.7 % + Darilni bon v vrednosti 10,00 EUR, ki ga lahko vnovčite ob naslednjem nakupu
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: voziček chipolino futura 30.4.2009 12:47:29
|
|
|
|
a982
|
hvala za odgovor, sem vprašala v baby-shopu, voziček naj bi bil primeren od rojstva, ker je tako nastavljiv, zanima pa me vaše mnenje, če nima klasične košare. Rodila bom septembra, ali moram obvezno imeti košaro za prve mesece. Kakšne so vaše izkušnje?? Hvala in lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?