KIRA
|
jaz sem ga kupla za 40 jurjev. sam ti ne vem povedat če je bla redna cena ali akcija, ker nisem tako pazila na to. mi je bil takrat preveč všeč, ker je tako praktičen. težak? tako srednje. čist brez težav se zloži in paše v pratljažnik. če imaš manjši avto, je najbolje, da gre prodajalka s tabo in sprobata. midva sva tudi in je še ogromno prostora v prtljažniku. sprednja kolesa so lahko fiksna, če jih zabremzaš, sam pol se ne dajo tako lepo ovinki vozit. če pe bremzo sprostiš, se pa vrtijo okrog in okrog - voziček lahko praktično na mestu obrneš. men je super, ker tudi v dvigalu z njim nimam težav, ker ga notri obrnem in grem z njim naprej, ne pa zadnejsko kot druge mamice z drugačnimi, manj okretnimi vozički. sem se že mal smejala z njih, ker si take drage vozičke kupujejo, pol jih pa niti obrnit ne morejo.. saj em, da ni lepo, ampak mi je blo smešno. košaro??? do zime bo čist dober avtosedež, oz. lupinica dokler tvoj otrok ne zrase, pol pa ima voziček itak zraven še zimsko vrečo za nogice, pa ga lahko pokriješ. naklon se pa spremeni - 3 položaje ima, od ležečega, pa do čist pokončnega. jaz mojo še vedno vozim v lupinici, ker ji paše, da me lahko gleda. jo bom pa počasi morala ukinit, ker je že 7,5 mesecev stara in jo bo pomalem prerasla. hm... sem ti še kaj pozabla povedat??? ne vem. ne spomnim se. ti kar vprašaj. bolje vprašat - to nič ne stane, kot da boš na koncu razočarana recimo. jaz sem v glavnem zelo zadovoljna. opozorit te moram edino na dno v košari - je iz 5 mm lesonita ali iz česa - ne vem. midva sva po nerosnosti, ko sva se učila voziček zlagat dno strla še v trgovini. mi je prodajalka ponudila, da ga bo vzela nazaj in nama dajo novega, kot reklamacijo, pa nisem hotela. sem ji rekla, da ga bom zamenjala z pleksi steklom in sem ga. sedaj imam celo skriven predal spodaj. tolko samo - da boš pazila pri zlaganju... najbolje je vse sprobat v trgovini in naj ti prodajalka pokaže. LP:rozica:
|