|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček Jane
26.9.2005 15:53:49   
Nikita***
Zanima me, če ima katera voziček Jane in kako je zadovoljna z njim. Sprva sem se navduševala nad Quinyjem Freestylom, sedaj pa vidim, da je ta Jane kar precej lažji (tehta 8 kg).

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček Jane
27.9.2005 13:46:45   
balaena
zdravo!

midva sva se odlocila za vozicek jane in sicer za model slalom. v zacetku septembra je bil v trgovini pikapolonica v akciji skupaj z lupinico matrix (ki ima nastavljiv hrbtni naslon- od cisto lezecega do sedecega). do sedaj me na vozicku ni se nic razocaralo, je pa res, da se ni bil v pravi uporabi (se cakamo na otrocka). zlaga se enostavno, material je kvaliteten (ceprav niso vse barve iz istega blaga - midva imava rdecega). napisi, ce te zanima kaj konkretnega!

lpb

(odgovor članu Nikita***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2005 15:17:35   
Nikita***
Ja, zanima me, če je se ta lupinica matrix lahko uporablja namesto košare (ker če kupim sam voziček in košaro, stane dosti dražje kot voziček in matrix). Moj dojenček bo februarski in me zanima, če je ta sistem primeren že za novorojenčka (zimskega). Pa če je res tako lahek, kot pišejo. Aja, kako se pa zloži? Hvala in lp

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2005 15:35:57   
Neli1
Moja prijateljica ga je kupila in je zelo zadovoljna z njim.
Je pa res, da je cenovo kar precej drag.

Sama pa nisem nikjer zasledila kako se je na testiranju obnesla lupinica.
Prodajalka v Pikapolonci pa mi na to vprašanje tudi ni znala odgovorit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
28.9.2005 8:53:20   
balaena
Zlaganje - meni se zdi dosti bolj enostavno kot pri quinny-ju (freestyle) (sem se enkrat ubadala skoraj celo uro, kako naj ga skupaj dobim, ko sem necakinjo cuvala). Potegnes k sebi dva hakeljcka pri rocaju, potem pa je meni najlazje tako, da potegnem za tisti obroc, ki je spredaj na sedezu, da se otrok lahko gor nasloni in ne pade iz vozicka. No, in je ze skupaj. Zelo super se mi zdi tudi to, da ko ga zlozis, se "zahaklja" oz. zaskoci v zaprt polozaj, tako da ne leze narazen. Se bolj dobro je pa to, da je samostojec, ko je zlozen. Torej ga npr. zlozis in potem pripravis prtljaznik ali karkoli ze (ga postavis v kot?) in tako ostane.
Lahek je res zelo - tudi lahko povem v primerjavi s quinnyjem, ki sem ga praznega morala prenasat po stopnicah, pa mi ni bilo v uzitek.
Kosara Matrix - poglej malo po internetu, dosti je ta vozicek s to kosaro oz. lupinico prodajan v angliji in ga hvalijo povsod, kar sem jaz nasla. Matrix je seveda malo manj globok kot obicanje kosare, vendar ga bom jaz uporabljala ravno namesto kosare. Zato, ker:
- je polozaj res cisto lezec
- ima strehico kot vozicki in ta zelo dobro sciti pred vetrom in mrazom
- ima prevleko, ki jo z gumbi pripenjaci zapnes na lupinico, tako da je otrok notri res cisto zabubljen. ta prevleka ima tudi zadrgo, tako, da je ni treba vsakic snemat, ampak samo odpnes zadrgo in vzames otrocka ven
Edina morebitna slabost lupinice je pa to, da ko je v lezecem polozaju, imas se dodatno podlogo (ker tisti pascki, ki so v lupinicah v sedecem polozaju se ne snamejo, tako da je ta podloga tam zato, da je bolj ravno in da ne zulijo pascki) in poseben trak, s katerim privezes otroka prek trebuscka (ga objame) ko ga vozis v avtu. Na ta nacin das lupinico v avto na zadnji sedez pocez (da lezi otrok). No, tega seveda jaz se nisem preizkusila, samo zdi se mi, da ce bi hotel recimo dostikrat preklapljati med uporabo v avtu, da bi bila lupinica enkrat v lezecem polozaju, drugic pa v sedecem, bi moral za sedeci polozaj vsakic posebej potem naravnati tiste pascke. JOOOJ, tole zdaj ful kompliciram se mi zdi. Fora je v tem, da ce lupinico uporabljas na vozicku, kot kosaro, lahko naklon spreminjas kakor hoces v tiste 4 polozaje, ker itak otroka ne privezujes. Za v avtu se pa potem pomoje pac odlocis, da ves cas lezi, dokler ni star tiste 4 mesece, 5, ko itak zeli sedeti. Potem pa ga zacnes privezovati kot v drugih lupinicah in najbrz tudi na vozicek vrnes sportni sedez.
Vprasaj, ce kaj ni jasno, lahko ti pa tudi posljem sliko Matrixa!
lpb

Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2005 14:40:53   
Nikita***
Balaena, najlepša hvala za razlago. Si zelo obširno opisala in se potrudila. Hvala res. Mislim, da ga bom kar kupila, saj mi je res zelo všeč. Sicer imam še nekaj mesecev časa, ampak mi je res všeč in ga bom šla kar v trgovino pogledat. Lepo nosečnost ti želim!

EX JERY

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.10.2005 11:59:00   
Annny
Ti ga kar kupi, res.
Pri vozičku je od vsega najpomembnejša teža- če bi kupovala še enkrat, bi kupila kaj v stilu Jane ali Bugaboo.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.10.2005 13:22:10   
asso
Jaz imam sicer še "star" model Powerful 360°C in ga lahko samo pohvalim user posted image user posted image user posted image .
Uporabljam ga že 11 mesecev in res nimam pripomb. Zdržal je pa tudi milijonkrat po makedamu, njivah, gozdnih poteh. Res vreden svojega denarja.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.10.2005 13:47:42   
hanita
tudi jaz imam jane matrix in sem zelo zadovoljna,najbolj me je prepričalo,ker je stolček in košara vse v enem,tako, da ,če otrok zaspi v vozičku ga kar preložiš v avto in spi naprej,in še je stalno v ležečem položaju,tako, da se lahko odpraviš z avtom na dolgo pot.mi smo npr.,ko je bila naša punčica stara 2 meseca že šli na morje in vozili smo se celih 5 ur in je stalno spala, v unih pa pridejo vsi polomljeni,vsaj meni se zdi.je pa res, da je košara ožja in manj globoka v primerjavi z onimi drugimi, tako, da sedaj,ko je naša stara 3 mesece je noter že malo na tesno, za stolček je ok, ampak kot voziček pa ne gre več,še ker morajo bit malo bolj oblečeni kot poleti,kar zmanjka prostora. tako, da je treba premislit,ker če bi se nam rodil večji dojenček(naša je bila 50 in 3kg) verjetno niti 2 meseca ne bi prišlo prav

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

zamrznjenčki
bit

Ali vam je uspelo zanositi z zamrznjenčki?

da v prvo (24%)

da v drugo (2%)

sedaj imam dvojčke (2%)

ne (72%)

Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!