Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voziček Hartan ZXII-itak spet 29.8.2007 10:31:41
|
|
|
|
zirafa76
|
Speli, Hartan lahko vidis tudi v Avstriji, v trgovini Baby1One, ce bos kaj hodila tam...Celovec ali Dunaj...Itak se ti splaca malo po Avstriji pogledat za druge stvari, vozicki so pa naceloma drazji. Baje so jih imeli tudi v Rutarju, imajo jih tudi v KIKI( ne vem ce je z SLo), pa nekdo je rekel, da naj bi bili nekje v BTC... Ampak, najbolje se ti splaca, da jih sama pogledas, se zapeljes z avtom tja, ter vidis v zivo.Pa bos najboljse vedela ce ti odgovarja ali ne..Saj ves, ljudje imamo razlicne okuse in predstave o tem kaj hocemo...... Men je ful fajni.. Srecno...
|
|
RE: voziček Hartan ZXII-itak spet 29.8.2007 10:52:33
|
|
|
|
speli
|
hvala žirafa, sem pa klicala ravno zjutrej teto v Mozirje sva se vse zmenile..baje teh vozičkov v SLO ni nikjer drugje, tako da se je dobrohotno ponudla da ga clo pripelje pokazat v Lj.... Drugač pa mi je rkela da je dobavni rok 6 tednov, tako da ga bom naročila nekje oktobra.. všeč mi je rjavo bež...kake barve ga maš ti.. baje pa tehta 16kg...glede na to, da sem imela od tamale voz Graco, ki je imel 14 kg ta nima nič
|
|
|
|
RE: voziček Hartan ZXII-itak spet 29.8.2007 14:26:53
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
a kakšne kontaktne informacije o tej štacuni v mozirju imaš? pa slika,ker jaz tudi kupujem voziček?
|
|
RE: voziček Hartan ZXII-itak spet 29.8.2007 14:46:31
|
|
|
|
speli
|
pojdi na comfortbaby.com, tam dobiš telefonske, slikice pa so na hartan.de....zwilinge al pa nekaj podobnega.
|
|
|
|
RE: voziček Hartan ZXII-itak spet 30.8.2007 12:12:27
|
|
|
|
trinityslo
|
Mi imamo Hartana ion smo ful zadovolni. Gre dlih skozi vsa vrata, pa v avto (v karavana brez problema). Pa zalo lepo je vodljiv. Sem mela enkrat energa drugega za poskusno pa sem mislila da celo tono rinem, ne pa sam 2 malcka. Smo pa ga ieml cez zimo in poleti in se obnese v vseh situacijah. Ker smo bli septemberski smo vzeli kombinirane vreče in je blo super. V Mozirjah so pa blazno prijazni, tak da se splača jit tja z avto in ti bodo pokazal vozek, pa prosi jih ce lahko poskusis ga dat v prtlazbnik.
|
|
|
|
RE: voziček Hartan ZXII-itak spet 30.8.2007 12:22:23
|
|
|
|
piškamiška
|
Tudi midva sva že bila na ogledu Hartana v Mozirju. Tam nama je prijazna gospa vse lepo razložila in pokazala in lahko sva preizkusila voziček (tudi za v avto).
|
|
|
|
RE: voziček Hartan ZXII-itak spet 31.8.2007 14:58:49
|
|
|
|
banja
|
Živjo! Tudi mi imamo Hartana ZXII in smo ga tudi kupili v Mozirju, saj je bil tam cenejši kot v Rutarju, kjer pa so imeli samo star model. Tudi mi smo ful zadovoljni z njim, se ga zelo lepo vozi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?