|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček All Terrain x3
17.3.2010 7:35:09   
mišamaša77
Pozdravljene, ali ima katera voziček All Terrain x3, kupljen preko spletne trgovine sonček.si?
Nama je ful všeč, samo kaj ko ga ne moreš prej v živo videti/sprobati.

če ga katera ima bi prosila za mnenje, evo link:
http://soncek.si/si/allterrain-x3-modularni-sistem-sky-i19517.shtml
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček All Terrain x3
17.3.2010 7:38:11   
mišamaša77
se opravičujem ker sem 2x isto temo ven dala ( je pisalo kot da ni sprejelo), spodnjo se lahko pobriše ( jaz ne znam!) user posted image

(odgovor članu mišamaša77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2010 9:52:16   
TIBIDABO
To je Baby boom voziček, čisto isti, samo druge barve so in drug napis imena. Tema o Baby boom vozičkih že nekaj časa teče tukaj. Ene so ful navdušene, ene pa ne. No, mene so prepričale, da ga ne kupim. 

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2010 10:23:58   
mini86
ja glih zdj gledam da je čist k baby boom voziček..no js ga mam in sm ful zadovoljna in ga ne zamenam za noben dnar!!!!največkrat pa pluvajo tiste k sploh nimajo tega vozička..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu TIBIDABO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2010 13:45:06   
mišamaša77
aha, bom pa pogledala pod baby boom še, hvala!
Kako pa to da je pod dvema imenoma?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2010 13:50:38   
mini86
http://baby-boom.si/

čist sm presenečena nad njihovo novo stranjo in pa predvsem ponudbo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2010 18:28:33   
ula55
glede tega vozička Allterrain X3 si ga lahko ogledate v trgovini JAGUAR CAR , LJ
dones sem jih zasledila na bolhi
imajo rdeče, zelene in modre barve, meni je zelo všeč modra

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2010 21:54:32   
mišamaša77
ja jaz ga že imam, modrega jauser posted image . Ful lep in praktičen, zadovoljna!user posted image

(odgovor članu ula55)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.4.2010 19:23:57   
dvojcica79
mene pa zanima, ali ima ta voziček za 360° vrtljivo sprednje kolo z opcijo fiksiranja ali je fiksno in ali se sportni del da obracat v smer oz. proti smeri vožnje. hvala za odgovor.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.