|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voziček ABC design 3 TEC
19.10.2007 11:31:43   
didikaa
Pozdravljene!
ima katera kakšne izkušnje s tem vozičkom =? dobre, slabe =?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: voziček ABC design 3 TEC
19.10.2007 21:26:12   
mayci
Lep pozdravček!
Jaz sicer nimam tega vozička, sem ga pa šla pogledat v trgovino, ko so ga dobili in moram reči, da me je v živo kar razočaral.
Na sliki mi je bil super, ker je oblika podobna Buzzu (ki mi je ful všeč)user posted image , pa naslon za hrbet gre čisto do ležečega položajauser posted image , tako da imaš zraven mehko torbo za novorojenčka in ne rabiš kupovat košareuser posted image . Pa zraven dobiš še nahrbtnik za potrebščine.user posted image
V živo pa je precej ogromen in okoren, vsaj zame, ki sem bolj majhne postave-160cm (sem se počutila ob njem kot palčica)user posted image . Je še prodajalka rekla, da se kar zgubim ob njem... Ampak to je pa vse, kar sem videla negativnega, drugače mi je še vedno zelo všeč!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?