rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: anjaa meni se zdi totalno nepriročen! otrok sploh nima prostora imet kakšno igračko razen če jo drži v roki! poleg tega spodaj nimaš odlagalne košarice kamor lahko spraviš kakšno malenkost ( npr. svojo torbico ali kaj za dojenčka, poleg tega nima niti torbe ki si jo daš na ročaj ( da lahko mogoče vsaj tam kaj spraviš ) ... uglavnem totalno brez vsega je! poleg tega pa je otrok izpostavljen vetru, soncu, ... v navadnem vozičku je otrok zasščiten s strehico ( veliko večjo kot je ta ), pa ob strani, ... tukaj pa je enostavna "sedeča lupinica" kjer se niti obrnit ne more. no takšno je pač moje mnenje. Anjaa, govoriš o nečem o čemer nimaš pojma, je pa res, da je tako tvoje mnenje, ki je podano na osnovi ocene vozička po sliki, ne pa tudi dejanske uporabe: - otrok ima čisto dovolj prostora za igrače, res pa je, da ni treba, da na njih sedi....in če se igra z njo, predvidevam, da jo ima v roki - košarica: te res ni, je pa spodaj ogromna torba, kamor spraviš cel paket največjih plenic pa še fasungo za en dan, pa nobeden ne vidi, kaj si kupil, ker se ta torba lepo zapre....sicer je na tej sliki ni, je pa v osnovnem kompletu...se pa zapre z zadrgo in zgleda ful majhna.... - tudi previjalno torbo ima, ki jo zapneš na ta drog in imaš vedno vse pri roki.... - strehica je tako velika, da če jo potegneš čisto dol, ko otrok sedi, niti revež ven ne vidi....za majhne otroke pa je itak košara, ki je pa fajn zaščitena Kaj ga odlikuje: - sedežni del je zelo podoben lupinici in se otrok krasno v njem počuti - z enim samim gibom ga lahko spustiš v ležeči položaj - sedež lahko obrneš v obe smeri - vozek je lahko porivati po stopnicah ( mi je prišlo zelo prav na kopališču, v zdravstvenem domu,....na tekočih stopnicah:::) - zelo zelo okreten - zelo zelo lahek - se enostavno zloži - otrok je malce dvignjen od izpušnih plinov, na kar jaz nisem niti razmišljala, pa me je enkrat ena znanka vprašala, če sem kaj vdihovala zrak tam spodaj, kjer so po navadi otročki.... - zelo lep razgled otroka, ne gleda ljudem samo v kolena - uporabiš ga lahko namesto stolčka v restavraciji .... to je, kar se na hitro spomni. In govorim iz prve roke, ker ta vozek s pridom uporabljamo. Ostala dva, traxx in chicco ala pp pa sta parkirana doma, ker se mali v njiju očitno ne počuti tako dobro kot v stokkeju.
|