Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: voziček Maxi-Cosi Taxi Citi CX 14.3.2008 8:30:32
|
|
|
|
NEVA-1
|
Mi smo ga imeli in ga lahko samo povalim, ima adapterje za lupinco, poleže se tud dost, pa strehica za sonce je tud dost velika, da se fino senca naredi, smo pa športni del uporabljal od ene 6-ih mesecev naprej, ker je bil mišljen kot drugi voziček, za v avto, itd...še zdaj je v uporabi, pa je letnik 2004, sem ga posodila kolegici
|
|
|
|
RE: voziček Maxi-Cosi Taxi Citi CX 14.3.2008 8:31:45
|
|
|
|
dory
|
Mi ga imamo tud...črnega...zelo fajn zadeva, potrjena tudi s strani razvojne...ga bomo počas prodal...ker ga je otrok že prerastu...
|
|
|
|
RE: voziček Maxi-Cosi Taxi Citi CX 14.3.2008 8:34:27
|
|
|
|
*Lana*
|
Js bi ka kupla kot drugi voziček. Kaj pa veikost zloženega? Ali je hrbtno naslonjalo trdo, kolk stopenj natsavljivega hrbtišča ima, vodljivost? Ali se da kupiti sprednji lok? Sem si ga hotla v bc ogledat, pa ga nimajo, samo na internetno strani je. Hvala
|
|
|
|
RE: voziček Maxi-Cosi Taxi Citi CX 14.3.2008 8:34:56
|
|
|
|
*Lana*
|
Do katere teže se ga lahko uporablja, do katere velikosti otroka?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?