Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vonj po kurilnem olju na cunjah 18.1.2009 22:00:59
|
|
|
|
Spark
|
Probaj pri pranju dodati alkoholni kis. Ne vem ali bo pomagalo, ampak jaz uporabljam alkoholni kis pri vsakem pranju.
|
|
|
|
RE: vonj po kurilnem olju na cunjah 18.1.2009 22:23:47
|
|
|
|
mala maja
|
trikrat za povrstjo operi cunje, pa bo šel vonj ven. Amapk trikrat al pa štirikrat jih operi tako da jih opereš in posušiš, pa ponovno opereš in posušiš...Preverjeno. Sem se po celi hlačnici polila in ne samo da so kavbojke smredele, še flek je nastal od olja. Pa sem spravila vse ven pa tud smrdele niso več. Pa ne naredi spet iste napake in tiste cunje ki ti zaradi trenirke smrdijo posebej operi in daj dvakrat spirat, trenirko pa posebej operi. Pa norti daj vanish.
|
|
|
|
RE: vonj po kurilnem olju na cunjah 29.5.2016 17:56:52
|
|
|
|
Johannca
|
Ravno tema, sicer stara, kjer potrebujem nasvet. Pri madežih, je meni bolj pomagal Meglio čistilo, kot pa Vanish, tudi, ko je šlo za nalivno pero na beli majci. Na kombinezon se je zlilo motorno olje, obupen vonj. Ker pri roki nisem imela, razen Meglia, v bližnji trgovini pa tudi niso imeli nič konkretnega, sem del, ki je bil zalit z oljem, namočila z Megliom. Ko sem danes dala prat v stroj, se je iz stroja vonjal vonj po tem olju. Sedaj, ko mineva to pranje, vonja ni več zaznati. Dala bom potem stroj še na samočistilni program, oprala mogoče še kakšne stare cunje kasneje. Je upanje, da tole pranje ni zafrknilo pralnega stroja in bi ostajal vonj na kakšnih drugih cunjah?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?