|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   volnena oblačila
12.4.2008 23:17:12   
petrcamg
Mene pa zanima, če ste oz. kdaj ste začele otroka oblačit v volnena oblačila? Moja tašča namreč zelo lepo štrika in je našemu user posted image  naštrikala že kar nekaj kompletkov in to že za od rojstva dalje. Ker pa sem jaz bolj nagnjena k bombažnim oblačilom, user posted image  nisem še nikoli oblekla v volno. Se mi zdi, da vse te volnene mešanice niso ravno najbolj primerne za tako majhne otroke. A mogoče preveč kompliciram?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: volnena oblačila
13.4.2008 7:15:39   
Pikapoka1
jaz mojega vsakakor ne bi v volno oblekla, saj je še meni neprijetna na koži (pika), kaj šele njim...pa naj še tako lepo štrika. razen mogoče kake lepe jopice, ampak vse to je sedaj že pretoplo za nosit...pa saj se da naštrikat tudi s kakega drugega materiala, naj mu naštrika kako jopico za pomlad iz cverna...
lp, pp1

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.4.2008 7:30:54   
jonna
Iz mehkega kvalitetnega garna (bombaža), bolj tankega. Pa še lepo se opere. Na roke, jasno. Se mi zdi idealno za pomlad in poletne večere, da ni prevroče, pa še zračno je.

(odgovor članu Pikapoka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.4.2008 22:23:55   
Naja30
Na kožo ji volne nisem dajala, saj npr. jopice ne daš na kožo ampak je to vrhnje oblačilo user posted image
Moja tašča je naredila nekaj lepih jopic in oblekic, ampak šele za okoli 1 leto. Pred tem pa je tudi nakvačkala lepe stvari.

(odgovor članu jonna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2008 22:32:25   
Marogica
Meni štrikana oblačila za dojenčke sploh niso všeč. zato jima to nisem oblačila.

Če je čista volna, potem se izgogibaj direktnega kontakta s kožo, če pa je "mešanica", pa ni takšnen problem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.4.2008 23:29:21   
rija
nikoli.

še ko sem bila noseča, sem mu v italiji na eni službeni poti kupila pregrešno drago volneno jopo, ki je seveda ni nikoli imel na sebi.

me zdaj kar zmrazi, ko pomislim, da na to nežno kožo dam kaj volnenega....tudi čez majčko ne....saj se itak jopa nekje dotika obrazka....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2008 11:18:45   
petrcamg
Sem zgleda narobe napisala- volna ni 100%, ampak so neke plastik fantastik variante, ki ne dihajo. Jest sem mu že pred časom kupila štrikano jopico iz 100% bombaža, pa je super. Te mešanice mi pa niso všeč zato, ker se pod njimi ful švica. Jest sem imela enkrat tak pulover, pa sm vedno dala bombažno majčko spodaj, pa je bila vseeno živa groza- jest čisto premočena, pa še vonj je bil čuden (pa nisem bila umazanauser posted image ).

Sm ji pa že enkrat mal namignila, da bom jest šla po bombaž, pa me je prehitela, pa že kupila oz. naštrikala jopico za krstuser posted image . Je ful fletna, sam k ne vem kaj je za en material. Tamauček pa že tko ful švica.

Če pa mojemu kej rečem oz. načnem to temo je pa kr mal užaljen user posted image  (so tko fletne stvari, pa tko rada štrika, pa tko bo vesela če bo nosil to, pa... ) Doma mam celo zalogo teh jopic, pa me je vsakič kr mal groza k vidim da spet štrika.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2008 11:56:16   
Ayo
Tudi nasa babica ogromno strika in imamo doma jopic in ostalega nastrikanega materiala za naprodaj!
Pa tudi sama sem mu naredila eno jopico in copatke.
Skratka, veliko od tega res ni nosil, je pa vse narejeno iz ciste deviske volne, to je volna prav za user posted image . Pa tudi obvezno spodaj bombazno majcko!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2008 12:16:33   
saskija
volna je človeku zelo prijazna, če seveda ni alergik, veliko bolj kot različni materiali, ki jih dobite v hm,zari, okaidiju...

če vam je všeč ali ne pa je odvisno od posameznika, to da pika, ja menda ne boste dale pletenega puloverja na nago kožouser posted image

je pa odlično tudi spodnje perilo v kombinaciji volna svila- poleti hladi, pozimi greje in je tudi pregrešno drago

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.4.2008 12:20:28   
suzanamai
Tudi meni je tašča full štrikala za prvega, potem je pa odnehala, ko je videla, da nikoli nisem oblekla. Se mi zdi pregrobo za naše malčke. Sedaj pri drugem otroku raje kupi kaj lepega, kot da bi štrikala, jo je izučilo...user posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu petrcamg)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?