|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   volčji potok-dinozavri
21.4.2010 21:41:19   
krtek 1
Ste že peljali svoje malčke?Kako se vam zdi?Je vredno ogleda?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: volčji potok-dinozavri
21.4.2010 21:54:34   
pomar*ANČA*
mi sicer živimo v bližini in gremo nekje 3x na teden v park. ampak odkar so donozavri se jih sine kar ne naveličauser posted image

nam je lepo, zanimivo in drugače. mislim da je vredno ogleda.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.4.2010 21:55:31   
Jančika_
Ja, fino je. Otroci so uživali. Se mi pa zdi, da jih je otroško igrišče skoraj še bolj fasciniralo kot dinozavri...

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.4.2010 22:01:26   
krtek 1
Hvala za odgovore,se čim prej odpravimo.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.4.2010 22:37:13   
Anonimen
Mi smo tudi že šli gledat in men je bilo super! Pa ker smo v bližini imam namen v kratkem kar sezonsko karto nabavit ... predvsem zaradi fantastičnih otroških igral, veliko senčke in miru pred avtomobili in motorji.

(odgovor članu krtek 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2010 8:37:36   
ksenija12
Ja, je fino:)mi smo bili prejšnji vikend in smo res uživali. Voljčji potok je že sam po sebi super, ker je toliko za sprehajat..zdaj ko so dinozavri, pa niti do igrišča nismo prišli:)ker smo se zadržali pri njih. Pri vsakem dinozavru je tudi zapisano ime, kakšne dolžine je bil, s čim se je prehranjeval..Smo pa imeli malo težav, ker smo prebrali knjigo od Lile Prap o dinozavrih in potem so se imena občasno razlikovala, v Volčjem potoku so še podvrste,tako da so ponekod drugačna poimenovanja, naša dva tamala pa poznata imena iz njene knjigice..luštno je tudi, ker je Volčji potok velik in kljub gužvi se potem noter ljudje fino razporedijo. Skratka, priporočam.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2010 10:38:38   
kristinaj
sodelavka je bila, ima dva fanta 5 let in 2 leti in ta velik obožuje dinozavre. so bili zelo navdušeni, ta velik še posebej in je rekla, da je vredno ogleda.. je pokazala slike in te kar zamika it.. mogoče se bomo tudi mi ustavili ko se bomo vračali iz prvomajskega dopusta....

mislim, da je to super družinski izlet na lep sobotni ali nedeljski dan..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2010 13:09:48   
netki
mene pa zanima,če je volčji potok že v cvetju...da ubijemo dve muhi na en mahuser posted image

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2010 15:10:23   
Balerina
Ja je je polno tulipanov. Mislim da se ta vikend začne rastava cvetja.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2010 0:14:21   
soraia
mene pa zanima,kaj priporočate še za pogledat v okolici.

In kje si lahko privoščimo dobro in ne preveč drago kosilo.

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2010 7:50:21   
barni
Nam je bilo tut luštno gledat dinozavre. Zdaj je verjetno že več cvetja, mi smo bili 14 dni nazaj.

Se splača it pogledat, pa tudi igrala so fajn. Sploh poleti je krasno, k je senca in hlad in se da dihat.

Če greš z otrokom v Volčji potok gledat dinozavre, ti to lahko vzame ves dan. Mi smo sicer morali potem okoli 13. ure it, ker je morala spat (je bla že čist adijo, čeprav se je upiralauser posted image ).

Za hrano ti težko rečem, ker ne vem kaj bi jedli; pizze ali kaj bolj koknretnega? Lahko greste proti Kamniški bistrici v gostilno pri planinskem orlu.

Kake domačinke bodo pa gotovo vedle povedat še za kako fajn gostilno.

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2010 9:02:58   
Anonimen
Če boste šli v Arboretum z otroci ti to res cel dan lahko vzame ... je treba vse dinozavre obhodit pa potem še tisto ogrooomno igrišče skoz dat user posted image . Za jest it z malimi otroki je pa pizzerija Paparoti v Jaršah pri Domžalah ful fajn, ker imajo zelo fina zunanja igrala s trampolini pa ograjo okrog in okrog, notri je pa tut igralnica če je slabo vreme, pa dobro in ne preveč drago imajo.

(odgovor članu barni)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2010 9:29:02   
noranate
Mi ponavad jemo vedno kar tam. Saj vedno ko je razstava pred vhodom pečejo in je za jesto še pa još. Pa tud okusno je. potem pa še sladoled, pa bonbončki. Nema da nema user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2010 13:19:57   
ajataja
Mene pa zanima kolk je vstopnina zdej ko so dinozavri,mi noče odpret cenika pa ne morem videt,smo pa 5-članska družina če imajo družinske vstopnice tud.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2010 13:40:26   
Anonimen
Samo tolko sem si zapomnila, da je za odrasle 5,5€, za dijake, študente in mislim da tudi upokojence 4,5€ pa da imajo predšolski otroci zastonj ...aja pa družinska karta sigurno obstaja samo cene se ne spomnim.

< Sporočilo je popravil Otika -- 23.4.2010 13:44:49 >

(odgovor članu ajataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?