|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodni sesalec
16.12.2007 20:59:06   
sneska1
Zdravo!
Vprašala bi kateri vodni sesalec mi priporočate. Mora pa absolutno čistiti ploščice, ker imam 150 m2 ploščic. Prosim za pomoč, ker se mi bo zmešalo od čiščenja. Nekaj tem glede tega sem že preprala, vendar je sedaj mogoče na tržišču že kaj novega. Hvala.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 17.12.2007 8:38:35 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VODNI SESALEC
16.12.2007 21:03:34   
natasaom
parni sesalec je boljši.čisti in sesa naenkrat.vidla sem,da ge imajo tudi v merkurju.stane pa 500 malo boljši pa 600e

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: VODNI SESALEC
17.12.2007 8:00:24   
ticika
moja mami je pred kratkim kupila  parni čistilnik Batagel Monster 60 in je z njim ful zadovoljna., sploh je dober za ploščice, in druge umetne mase, ker ti ni treba pomivat "na roke" in splakovat umazano cunjo.... Bil pa je okoli 100 €.

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vodni sesalec
17.12.2007 8:39:37   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: sneska1
Zdravo!
Vprašala bi kateri vodni sesalec mi priporočate. Mora pa absolutno čistiti ploščice, ker imam 150 m2 ploščic. Prosim za pomoč, ker se mi bo zmešalo od čiščenja. Nekaj tem glede tega sem že preprala, vendar je sedaj mogoče na tržišču že kaj novega. Hvala.

sva že dve, ki imava za čistit toliko ploščic. jaz tudi razmišljam o vodnem, samo tak da še okna lahko z njim pomivam, ker imam še velik oken.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 8:43:48   
Katrin
Mi imamo vodni sesalec Hoover in sem zadovoljna: čisti vse talne površine in tudi okna sem že preizkusila (deluje user posted image )

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 14:39:50   
bumerang
Za ploščice je boljši vodni, za čiščenje s paro morajo biti tla prej že čista, posebej, če čistiš s krpo, in počasneje gre.
Para pa je super za šipe, kuhinjske stenske ploščice, pečico, fuge,...

Kot vodni ti priporočam Igeo.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2007 19:21:36   
sneska1
Ticika, ali je potrebno prej res vse sčistiti, šele nato se gre z parnim čistilcem.

Katrin RR, danes sem imela na preizkusu Hoover Floor mate 3000, nisem zadovoljna, kajti zelo slabo sesa, pomiva vredu, posuši pa tudi ne. Tako da se nisem odločila zanj. Ali mogoče misliš katerega drugega Hooverja?
Jaz bi imela nekaj takšnega, da najprej posesam, tako pa pomijem, pa še lahek za prenašanje bi rada, ker imam stopnice. Prosim, če imam katera rešitev zame, se priporočam.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2007 19:22:37   
sneska1
Igeo imam v ožjem izboru, vendar mi je malo pretežka.

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 20:27:41   
bumerang
VSI vodni sesalci so težki in vsi so bolj okorni kot sesalci na vrečko. Vse je potrebno po uporabi umit. Brez tega ne gre in to moraš vzeti v zakup. Enim se tega ne da delat, in zato pravijo, da so slabi. Pa ne zato, ker ne bi opravljali svojega dela, ampak zaradi zamudnosti čiščenja in okornosti. Če to dvoje odmisliš, je rezultat čiščenja veliko večji kot pri kateremkoli drugem sesalcu.
Imam vodnega, imam parnega tako da lahko primerjam. Vodni je za čiščenje ploščic boljši, ker je večja količina vode, ki ploščico dejansko opere in hkrati posesa umazanijo v zbiralnik. Pri parnem umazanijo sicer posnameš vendar je ne posesaš in se zna zajest v fuge. Lahko sicer uporabljaš vodno-parni sesalec (kot je tudi eden mojih) in hkrati čistiš s paro in sesaš ampak še vedno ni efekt tak kot pri vodnem. Pa rado ostane lisasto.

Igea je najboljši vodni sesalec na tržišču, ker:
- je posoda lahko dostopna, brez ostrih robov, kjer bi zastajala umazanija,
- je posoda velika in ni potrebno na vsakih 20m2 odlivat vode, ki se je nabrala pri mokrem čiščenju,
- moč sesanja je odlična in ne popušča s časom uporabe,
- uporabljaš ga lahko tudi brez okroglega filtra, ki se s časom uporabe zasiči in ga je potrebno menjat, in takrat sesalec vleče super že pri najmanjši moči,
- če želiš ščistit notranjost motorja lahko to narediš sama in sesalca ni potrebno nosit na servis.

Električna stepalna krtača je super, nastavek za čiščenje stekel pa brez veze. Šipe ostanejo lisaste pa vse je mokro.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2007 8:59:19   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: sneska1
Katrin RR, danes sem imela na preizkusu Hoover Floor mate 3000, nisem zadovoljna, kajti zelo slabo sesa, pomiva vredu, posuši pa tudi ne. Tako da se nisem odločila zanj. Ali mogoče misliš katerega drugega Hooverja?

user posted image  Na škatli piše Hoover steamaway, nimam pojma. Kot sem napisala, midva sva zadovoljna. Spodaj imam dnevno v laminatu, vse ostalo pa je keramika s hrapavo površino in jo je z navadno krpo težko čistiti, s Hoover-jem pa gre. Zgpraj imam vse v parketu in še nisem preizkusila. Meni je itak vsako čisščenje zamudno user posted image  (kar se tiče sestavljanja in zlaganja sesalcev...).  Tudi oken imamo kar nekaj in sem bila prav navdušena, kako lepo se je očistilo.

Veliko sreče pri izbiri user posted image

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2007 13:05:21   
sneska1
Ja tega Hooverja sem tudi jaz gledala, a kaj ko je tako drag. Ali ta sproti sesa in čisti? Na koncu ko se pomijejo tla, so tla posušena ali mokra? Se opravičujem , ker te toliko sprašujem, vendar če že dam toloko za sesalec želim, da je vredu. ali ga že imaste dolgo?

lp

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2007 8:58:37   
Katrin
Ni problema user posted image

Samo jaz nisem neki izvedenec; sem totalen laik user posted image

Ja, naj bi sesal in čistil; kar se pa tiče mokrih tal, mislim da ostanejo malenkost mokra (kakšna lisa ali dve) - saj tudi ko pomivam s krpo, so mokra, ne? Predno končamo s sesanjem, je že vse suho user posted image  V resnici sedaj ta dela opravlja moj mož, ker sem že v visoki nosečnosti.

Imava ga pa od avgusta, ko smo se preselili v hiško user posted image

lp

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2007 17:47:44   
sneska1
Hvala za odgovore. Po vsej verjetnosti bom kupila Hooverja, jutri še imam prestavitev herby in nato še Hyla, potem bom se bom pa odločila. sem ugotovila, da je še Hoover najcenejši, tako da sploh ni drag proti drugim.

lp

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.12.2008 20:46:09   
mi_2
sneska1, lahko prosim poveš, za kateri sesalec si se potem odločila in ali si z njim zadovoljna? Hvala

(odgovor članu sneska1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?