|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodni kamen v čutari
23.8.2006 11:33:56   
tinkatonka
Za nočne obroke in izlete vedno pripravim vročo vodo v čutaro, da lahko pripravim flaško adapt.mleka za svojega sinka. Čutaro vsak večer temeljito operem s krtačko, temeljito sperem z vročo vodo, pa še vedno je toliko kamna notri, ki me prav živcira. Ko nalijem vročo vodo v flaško kamen kr plava po površini.

Moj "pametni" oče je rekel, da naj notri kar Cilit BAng nalijem, če pomaga za v kopalnico bo pa še za termosko. Ampak seveda nisem tok neumna, da bom šla v termosko, v kateri hranim vodo za pripravo obroka, nalivat strupen prašek.

Imate vi kako idejo kako se znebit tega kamna???

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodni kamen v čutari
23.8.2006 11:38:22   
Anonimen
Jaz sem iz termovke spravila vodni kamen z navadnim kisom mešanim z vodo. Parkrat zamenjaš in je kot nova. Potem pa še parkrat splahneš, da izgubi vonj po kisu!

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 13:38:13   
fricka
Tako kot ti je napisala Bojana- s kisom. Preverjeno deluje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 19:00:12   
tinkatonka
HVALA!

že namakam user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2006 23:47:25   
Spark
Daj probaj ene 2x naliti noter še vroč čaj pa ga notri pusti nekaj časa, kar pobere ta kamen. Tako to meni uspe.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.