Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 12:08:51
|
|
|
|
lelaval
|
Midva sva jo imela v kopalnici - nad tuš kabino - ker je na zunanji severni strani, zgoraj pa prazno podstrešje. Sem pošpricala z Brefom s klorom - proti plesni.
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 12:25:42
|
|
|
|
Anonimen
|
tega sem uporabla ravno na zadnje...in se je čez 3 dni spet pojalo, kot da nebi nič čistla mah ena mi je omenla, da naj polijem z varekino, pustim kako urco pol pa temeljito sčistit pa je to to.. kaj pa vem...kaj pravite na to? ker varekina je kar močna ne..
|
|
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 12:30:17
|
|
|
|
Hans
|
Mene pri plesni rešuje MEGA BELO, pošpricaš, obrišeš in za nekaj časa pomaga.
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 13:58:58
|
|
|
|
TamaraJ
|
Jaz sem iz Cerknice in je voda za popi.... apnenčasta. Nimam rešitve. Pretirana uporaba Brefov, Cilitov... razžre glazuro na pipah. Edina varianta je, da vsak dan brišem s tisto krpico z mikrovlakni. Ampak vsak dan . No, z leti te baje malo mine in nisi več tak suženj hiše. Sem pa malo perfekcionista in se dobro počutim le v čistem in pospravljenem. Moj dragi je moje nasprotje. Hvala bogu . Imava pa leseno stropno oblogo v kopalnici (je bila že gor, preden sva urejala kopalnico) in po 5, 6 letih sumim na plesen, ki bo vsak čas pogledala ven.. Hmm, rešitve pa še ne poznam za to
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 14:17:23
|
|
|
|
Saskia02
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Pretirana uporaba Brefov, Cilitov... razžre glazuro na pipah. in tudi na ploščicah, na katere se še bolj prime apnenec in na wc pokrovu tudi...
|
|
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 16:18:00
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem imela v prejšnjem stanovanju plesen v spalnici na zunanji steni (nismo kurili v spalnici, slaba okna, nobene izolacije in to je bilo to). Sicer sem nekajkrat pošpricala z Brefom za plesen (taka modra embalaža, kjer so narisane fuge) in pustila nekaj časa. Pa je šlo stran. Sicer se je ponovilo, ampak sem to še enkrat naredila, potem smo se pa itak preselili. Je pa res, da se mi je v kleti v hiši tudi že pojavila plesen, preden smo imeli na terasi kleti ploščice - je bila prevelika vlaga. Ko smo položili ploščice, je bilo s plesnijo mir. Kaj pa če premalo zračiš oz. kuriš v kopalnici? Ker to je moževa stara mama imela (oz. ima še vedno) v kopalnici, ker ji je škoda kurilca in v kopalnici nima prižganega radiatorja. Tako da se ji potem nabira plesen v kotih in po ploščicah.
|
|
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 17:09:53
|
|
|
|
Anonimen
|
mamo radiator not, pa je kar toplo...plesen se pa tak pojavi samo okoli kadi...drugje po stenah ali pa kje ne... glede glazure...oz.leska ploščic...okoli kadi ga itak ne več, ker sem že tolk prečohala
|
|
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 21:43:59
|
|
|
|
eya
|
Kaj pa če vsakič, ko se kdo kopa, stene potem do suhega obrišete? Plesen se rada razširi tam, kjer je vlažno in toplo.
|
|
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 11.1.2008 23:37:07
|
|
|
|
Gina
|
Varekina pomaga za več kot 3 dni. V bistvu vsak tak hud klorov preparat. Mi smo imeli v prejšnjem stanovanju v kopalnici plesen, pa kamen tudi. Samo kamen me ni motil, plesen pa zelo. Samo hudič je bil, ker sem tudi na klor alergična, pa po varekini kake par dni sploh dihat nisem mogla. Je pa plesen za en cajt proč spravilo.
|
|
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 12.1.2008 9:24:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupila seveda čez mejo poseben preparat za plesen-Mangia Muffa. Pošpricaš nekaj minut počakaš z gobico pobrišeš in splakneš za nekaj časa je mir.Proti kamu pa CILLIT BANG(ki tudi pomaga proti plesni)isto pošpricam obrišem splaknem.
|
|
|
|
RE: vodni kamen in plesen... 12.1.2008 10:16:10
|
|
|
|
Primoza
|
Kakšno zračenje pa imate v kopalnici?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......