|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodni kamen in plesen...
11.1.2008 11:27:09   
Anonimen
v kopalnici...v fugah ob kadi, in začela se je že delat dalje gor po ploščicah.
Nobeno čistilo ne zaleže...dan dva in je nazaj...
Imate kak predlog kako se je rešit?!?
Na dan z predlogi prosimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodni kamen in plesen...
11.1.2008 12:08:51   
lelaval
Midva sva jo imela v kopalnici - nad tuš kabino - ker je na zunanji severni strani, zgoraj pa prazno podstrešje. Sem pošpricala z Brefom s klorom - proti plesni. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 12:25:42   
Anonimen
tega sem uporabla ravno na zadnje...in se je čez 3 dni spet pojalo, kot da nebi nič čistlauser posted image

mah ena mi je omenla, da naj polijem z varekino, pustim kako urco pol pa temeljito sčistit pa je to to..
kaj pa vem...kaj pravite na to?
ker varekina je kar močna ne..

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 12:30:17   
Hans
Mene pri plesni rešuje MEGA BELO, pošpricaš, obrišeš in za nekaj časa pomaga.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 13:58:58   
TamaraJ

Jaz sem iz Cerknice in je voda za popi.... apnenčasta. Nimam rešitve. Pretirana uporaba Brefov, Cilitov... razžre glazuro na pipah. Edina varianta je, da vsak dan brišem s tisto krpico z mikrovlakni. Ampak vsak danuser posted image . No, z leti te baje malo mine in nisi več tak suženj hiše. Sem pa malo perfekcionista in se dobro počutim le v čistem in pospravljenem. Moj dragi je moje nasprotje. Hvala boguuser posted image
Imava pa leseno stropno oblogo v kopalnici (je bila že gor, preden sva urejala kopalnico) in po 5, 6 letih sumim na plesen, ki bo vsak čas pogledala ven.. Hmm, rešitve pa še ne poznam za touser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 14:17:23   
Saskia02
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Pretirana uporaba Brefov, Cilitov... razžre glazuro na pipah. user posted image

in tudi na ploščicah, na katere se še bolj prime apnenec
in na wc pokrovu tudi...

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 16:18:00   
honey
Jaz sem imela v prejšnjem stanovanju plesen v spalnici na zunanji steni (nismo kurili v spalnici, slaba okna, nobene izolacije in to je bilo to). Sicer sem nekajkrat pošpricala z Brefom za plesen (taka modra embalaža, kjer so narisane fuge) in pustila nekaj časa. Pa je šlo stran. Sicer se je ponovilo, ampak sem to še enkrat naredila, potem smo se pa itak preselili.

Je pa res, da se mi je v kleti v hiši tudi že pojavila plesen, preden smo imeli na terasi kleti ploščice - je bila prevelika vlaga. Ko smo položili ploščice, je bilo s plesnijo mir.

Kaj pa če premalo zračiš oz. kuriš v kopalnici? Ker to je moževa stara mama imela (oz. ima še vedno) v kopalnici, ker ji je škoda kurilca in v kopalnici nima prižganega radiatorja. Tako da se ji potem nabira plesen v kotih in po ploščicah.

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 17:09:53   
Anonimen
mamo radiator not, pa je kar toplo...plesen se pa tak pojavi samo okoli kadi...drugje po stenah ali pa kje ne...
glede glazure...oz.leska ploščic...okoli kadi ga itak ne več, ker sem že tolk prečohalauser posted image

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2008 21:43:59   
eya
Kaj pa če vsakič, ko se kdo kopa, stene potem do suhega obrišete? Plesen se rada razširi tam, kjer je vlažno in toplo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2008 23:37:07   
Gina
Varekina pomaga za več kot 3 dni. V bistvu vsak tak hud klorov preparat. Mi smo imeli v prejšnjem stanovanju v kopalnici plesen, pa kamen tudi. Samo kamen me ni motil, plesen pa zelo. Samo hudič je bil, ker sem tudi na klor alergična, pa po varekini kake par dni sploh dihat nisem mogla. Je pa plesen za en cajt proč spravilo.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.1.2008 9:24:32   
Anonimen
Kupila seveda čez mejo poseben preparat za plesen-Mangia Muffa.
Pošpricaš nekaj minut počakaš z gobico pobrišeš in splakneš za nekaj časa je mir.Proti kamu pa CILLIT BANG(ki tudi pomaga proti plesni)isto pošpricam obrišem splaknem.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.1.2008 10:16:10   
Primoza
Kakšno zračenje pa imate v kopalnici?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.1.2008 10:19:24   
mika
ker varekina je kar močna ne..

moja mama je čistila stene in stropove(pobeljene) z varekino, ko smo prvo leto v hiši imeli vlago. je pa tako, da če ne boste odpravili vzroka za nastajanje plesni, se bo v kratkem nazaj pojavila ne glede na to š čim čistiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.