|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodna aerobika za nosečnice, DIF
15.6.2005 13:07:29   
klavdija&peska
nekaj časa nazaj sem prebirala, da se na DIFu srečujete ob petkih. :zmeden:
še vedno drži? :zmeden: ob kateri uri pa? :zmeden:
kaj moram pa sabo prinest? :zmeden:
razen kopalk, brisače in običajo še kaj? :zmeden:

in mimogrede, ta vikend sem odkrila plavanje in moja hrbtenica je končno spet dokaj uredu. prej je bilo pa že nevzdržno. :bravo: :bravo: :bravo:
odkrila pa sem tudi z vašo pomočjo tampone namenjene prav namakanju v bazenih in tako naprej in super deluje, pa se cvikam ne kje bom kaj staknila. Torej Senta, povoskani, pakirani po 4 prav posebej za to. V lekarnah niso imeli pojma kaj iščem zato pa je imel najboljši sosed celo zalogo na polici. :bravo: :bravo:

uzivajte v nosečnosti 9nebesa in se vidimo v petek, če mi poveste kdaj :)

mi2:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
15.6.2005 14:05:56   
pat
si me pa ravno prehitela.tud sama sem hotla vprašat, kak je s tem plavanjem, :morje: se mi namreč že tak lušta da je joj...

pa tud tampone sm iskala, jih v dm nism našla. torej praviš, da so tile od sente ok? a piše kej ekstra na škatlci..
js sem od G dobla še svečke, ki bi jih naj uporabljala po plavanju in naj bi zazihrale, da ne bo nč narobe...

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2005 19:47:18   
Kety
Plavanja na dif-u poleti ni, ker so poletne pocitnice (tako kot na vseh faksih).

Lahko pa vseeno preveris na GSM: 041/825 251 = Backovic Andreja.

LP Kety

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?