|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodene koze
31.10.2007 14:02:55   
muha1
Pa smo jih dobili user posted image . Pa še to med prazniki. Opazila sem jih sedaj, imamo le pet pikic na hrbtu. Sedaj pa me zanima ali naj s čim mažem, ali pustim prosto pot. Lekarne so itak zaprte. Videti pa ni, da bi jo kaj srbelo, le temp. je rahlo povišana 37.4
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodene koze
31.10.2007 16:22:26   
Ninica
vodene koze se več ne mažejo z nobenimi kremami. Zdravniki običajno predpišejo kakšen sirup npr. Claritine proti srbečiti in proti vročini. Drugače jih je pa treba pustiti na miru, da se lepo vse posuši v krastice in nič praskati.

LP, Ninica

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2007 17:35:10   
gumbek
No da te malo potolažim mi jih imamo tudi in sicer že 6 dni in se nič ne praska ima jih pa samo 50 pikic in se že sušijo.

Firbec sem!

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2007 19:48:01   
ona
Jaz sem našo mazala s FENISTIL gelom,ki je za pike komarjev,opekline,itd.
So mi priporočali v lekarni,ker claritine sirup ni blažil srbenja in naša ni mogla niti spat,ker je bilo res hudo!
Sem jo s tem mazala in je bilo vse okuser posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2007 21:05:46   
karamela
Mi smo jih tudi že imeli. dojenčica stara 8 mesecev ni dobila nič, niti claritina. Starejši sinko 6 let pa je dobival Claritin, pa mu tudi ni 100% pomagalo. Tako, da pediatri ne predpisujejejo ničesar za mazanje.

Ja je treba to čez dat oz. prebolet, pa čeprav srbi za znoret.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2007 21:24:04   
Seven*
Flonidan ali Claritine sirup.

Krastice sem pa mazala z Bepanthen kremo, ker se mi je zdelo, da se na tak način lepše celijo.

Gospa sem.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Mamino pismo ginekologu, ki ji ni povedal ...
Preberite čustveno pismo mame svojemu ginekologu, ki si je želela slišati resnico pred rojstvom otroka.
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Katerega ginekologa priporocas
someon

Ima kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami? BRUS NATAŠA KOBAL BORUT BARBIČ MATIJA KOROŠEC SARA KENDA ŠUSTER NATAŠA LUČOVNIK MIHA SKUK EVA