Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 10:32:46
|
|
|
|
ledenaa
|
Se tušira in samo popivna z brisačo
|
|
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 10:39:53
|
|
|
|
babylove
|
Obvezno tuširat, nikar kopat (namakat v vodi) in nežno obrisat.
|
|
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 10:54:02
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: babylove Obvezno tuširat, nikar kopat (namakat v vodi) in nežno obrisat. se strinjam. Pa v lekarni se dobi PoxClin peno in Claritin sirup da stanje ublaži.
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 11:56:33
|
|
|
|
nadya
|
Moj je mel pri štirih mesecih norice in so mi na metelkovi rekli naj ga kopam v vodi, v katero sem stresla soda bikarbono. Dezinficira in pomaga da se pikice ne gnojijo.
|
|
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 13.12.2009 13:02:24
|
|
|
|
vaney
|
No, naše koze so dobile precejšnje razsežnosti po celem telesu, pojma nimam, koliko jih je...200, 300...sta se mu pa 2 zagnojili ob ušesu in sem mu včeraj 2x in danes že 2x namazala s kremo, ki smo jo dobili za namazat gnojne kozice, pa še ni boljše. V kolikšnem času naj bi se gnojna kozica umirila? Naj mu mogoče malo razkužim ali kaj drugega? Hvala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Pod eno strehoMichonne RRS kom živite?
S partnerjem in otroci (
61%)
Z otroci (
3%)
S partnerjem, otroci in svojimi starši (
25%)
S partnerjem, otroci in njegovimi starši (
11%)
Število vseh glasov: 36Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!