Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 10:32:46
|
|
|
|
ledenaa
|
Se tušira in samo popivna z brisačo
|
|
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 10:39:53
|
|
|
|
babylove
|
Obvezno tuširat, nikar kopat (namakat v vodi) in nežno obrisat.
|
|
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 10:54:02
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: babylove Obvezno tuširat, nikar kopat (namakat v vodi) in nežno obrisat. se strinjam. Pa v lekarni se dobi PoxClin peno in Claritin sirup da stanje ublaži.
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 12.12.2009 11:56:33
|
|
|
|
nadya
|
Moj je mel pri štirih mesecih norice in so mi na metelkovi rekli naj ga kopam v vodi, v katero sem stresla soda bikarbono. Dezinficira in pomaga da se pikice ne gnojijo.
|
|
|
|
RE: vodene koze; tuširati ali ne? 13.12.2009 13:02:24
|
|
|
|
vaney
|
No, naše koze so dobile precejšnje razsežnosti po celem telesu, pojma nimam, koliko jih je...200, 300...sta se mu pa 2 zagnojili ob ušesu in sem mu včeraj 2x in danes že 2x namazala s kremo, ki smo jo dobili za namazat gnojne kozice, pa še ni boljše. V kolikšnem času naj bi se gnojna kozica umirila? Naj mu mogoče malo razkužim ali kaj drugega? Hvala.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otroki za noč čarovnic 2024? Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.