|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vodene koze!!!
2.8.2009 15:52:47   
majci27
pozdrav!moj sin je 1 teden nazaj dobil vodene koze. danes so se mu vecinoma posusile, hraste ima. kdaj hraste odpadejo? Ga lahko mazem s kaksno kremo?

Imam pa se 10 mesecev starega dojencka? v kolikem casu bi jih on dobil? je mozno da jih sploh ne bo dobil?

hvala za vas odgovor
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vodene koze!!!
2.8.2009 17:00:10   
dana
Jaz sem tavečjega mazala prve 3 dni ko je bilo najhuje. Potem ga je nehalo srbeti in ga nisem več mazala. Imela sem pa eno peno Poxi Clin (oz. neki podobnega).

Mlajši (4 mesece) jih je dobil po 14 dneh in jih je prebolel kot da ni nič za razliko od večjega, ki je bil kar revež.

(odgovor članu majci27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2009 18:57:32   
analucija
pri  nas je bilo 14 dni razlike. oba sta imela lažji obliki. 

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2009 21:02:36   
Paštetka
Pri nas je bilo 14 dni razlike. Kraste se ne mažejo z ničemer, ker potem daljčasa ostanejo.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2009 23:34:06   
mimi30
enako, pri nas je bilo tudi 14dni razlike....tavelikemu mazali na začetku s peno potem nič več....mala jih je imela dosti več in jih je dobila čeprav je samo dojena

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2009 13:01:53   
Taddy78
Midva sva se s sinom hodila nastavljat k njegovem bratrancu, jih čez 14 dni dobila oba. S tem da je mali po 2 dneh že dirkal okoli hiše, jaz sem 1 teden ležala.

Sem pa opazila, da tam, kjer so koze bile pod oblačili, so dlje rabile da so izginile oz. se posušile. Tako da je najboljši recept, da se obleče čim manj, ali pa nič, mazanje s čimerkoli je odsvetovano ravno zaradi tega, ker se lahko razvije bakterija...če pogledam po sebi...zdravnica je rekla,da se lahko tuširam z navadnim milom, pa sem se z milom samo po obrazu pa tudi s peno sem se 1x namazala ko me je tako srbelo (pomaga nena nič) in imam polno lukenj, ker so se mi zagnojile...

HB da je sin tako strpen, saj me še sedaj, ko je že 2 meseca od tega, vpraša, če se lahko popraska, ko ga kje srbi...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2009 10:34:00   
Metuljček Cekinček
Tudi moja dva sta letos prebolela norice.

Prvih nekaj dni smo mazali s peno Poxi clean, ki jo sedaj tudi pediatri priporočajo. Pena res fino hladi in pomaga proti srbenju, tudi možnost prenašanja okužbe na druge dele telesa je majhna, ker se krastic ne dotikaš z rokami.

Mlajša je norice dobila (pri osmih mesecih) točno dva tedna potem, ko so se starejšemu pojavile prve pikice.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.8.2009 11:20:47   
Taddy78
metuljček cekinček norice se ne prenašajo samo z dotikom, ampak tudi "po zraku".
Tretji dan sem šla v bolnico na urgenco, ker sem bila že tako boga in so me pustili 45 minut čakat v čakalnici. Poslali so me na infekcijskega kjer je bila zgrožena nad tem, da so me pustili čakat med ostalimi in še rekla, da bo 90% tistih v čakalnici, ki še niso imeli koz, sedaj le te dobili.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.8.2009 11:24:45   
ksenjak
Jaz sem samo stopila z dojenčkom v čakalnico, kjer jih je imel eden od otrok (izstopila sem takoj, ko mi je njegov oče povedal, da ima norice - to je bilo samo vprašanje sekund) in sem jih točno čez 21 dni pokasirala.

lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.